...brambory a červená řepa - leták ALBERT upozorňuje na produkty od lokálních českých farmářů.
Vyzkoušejte naše 2 recepty, kde tyto suroviny hrají hlavní roli:
boršč (i vegetariánský) - https://www.mujletak.cz/magazin/biozelenina-v-albertu/
bramboračka - https://www.mujletak.cz/magazin/cerstve-z-ceske-republiky/
100% české "Albertovo maso" je maso, u kterého máte jistotu, že chov zvířat, porážka a i balení probíhá jen na území České republiky.
Z tohoto odkazu - https://www.mujletak.cz/magazin/, kde naleznete mimo jiné i mnoho tipů pro vaření a pečení, jsme pro vás vyfiltrovali jen recepty, kde hlavní roli zase hraje kvalitní maso:
skleněné nudle s kuřecími kousky - https://www.mujletak.cz/magazin/sklenene-nudle-s-kurecimi-kousky/
smažená vepřová panenka + sýrová omáčka - https://www.mujletak.cz/magazin/kaufland-letak-super-kauf-u-masoveho-pultu/,
https://www.mujletak.cz/magazin/grilujte-s-albertem-a-vyhrajte/
bulgur s hovězími plátky - https://www.mujletak.cz/magazin/bulgur-jeho-blahodarne-ucinky/
vepřová pečeně se špenátem - https://www.mujletak.cz/magazin/varite-radi-klasicka-ceska-jidla/
kuře na paprice - https://www.mujletak.cz/magazin/davate-prednost-masu-z-ceskych-chovu/
pečená kachna se zelím - https://www.mujletak.cz/magazin/kachna-na-nedeli/, https://www.mujletak.cz/magazin/domaci-bramborove-knedliky-se-zelim/
krůtí ragú - https://www.mujletak.cz/magazin/kruti-ragu-se-zeleninou/
karbanátky - https://www.mujletak.cz/magazin/karbanatky-recept/
kuře na bylinkách - https://www.mujletak.cz/magazin/kure-na-bylinkach/
burger - https://www.mujletak.cz/magazin/nechte-se-inspirovat/, https://www.mujletak.cz/magazin/briosky-na-burger/
kuřecí prsa na medu - https://www.mujletak.cz/magazin/kureci-prsa-na-medu-recept/
králík na zelenině - https://www.mujletak.cz/magazin/kralik-zasypany-zeleninou-recept/
…v letáku ALBERT nalistujete i další zajímavé produkty od zemědělců z regionů, které najdete pod logem Albertova "Tržnice". Za povšimnutí stojí i retro "Zabijačkové pochutiny", kde je během výroby zachována tradiční receptura.