INTERSPORT – nákup na splátky?

sdílet:

Ano! Prostřednictvím služby PAGODIL. 

Intersport leták pokaždé láká zajímavými nabídkami. Využijte výhodných akčních slev, a pokud je i tak výrobek ve vyšší cenové kategorii, kterou si nemůžete dovolit uhradit celou, využijte při platbě službu Pagodil, která Vám umožní splátkový nákup. 

V prodejně Intersport stačí pouze předložit průkaz totožnosti a zaplatit 50% z ceny vybraného zboží.

Minimální cena výrobku, na který chcete uplatnit nákup na splátky, musí být 7000,- korun. Úvěr je možné zrealizovat přímo na prodejně, kde si produkt vyberete. Po ověření Vaší totožnosti Vám bude zaměstnanci prodejny Intersport vyplněna žádost a do několika minut vystavena smlouva a podmínky nákupu. Nepotřebujete žádného ručitele, ani potvrzení o výši Vašich příjmů. Stačí jen doložení trvalého pobytu v České republice platným občanským průkazem.

Maximální výše poskytnutého úvěru na splátky je 30 000,-korun. Splátky si můžete rozložit od 3 až do 10 měsíců, a to podle výše ceny zboží.

Úvěr je poskytován s 0 úrokem, tzn. že při dodržení platných podmínek Vám nebude nic účtováno navíc. Neplatíte ani za sjednání služby, a ani za vedení úvěrového účtu.

Navíc, můžete kdykoliv úvěr doplatit a opět Vám nebude účtováno nic navíc. Žádné penále za rychlejší ukončení poskytnutých služeb.

A navíc, i přesto, že jste nakoupili na splátky, vlastníkem zboží se stáváte okamžitě! Tím je Vám projevena mimořádná důvěra. 

PAGODIL = plaťte později!

sdílet: