Karolína Fourková
Kniha, která by prý měla stát na předním místě vaší knihovny či kuchyňské police. Nejenže vám lidsky rozklíčuje dnešní nepřeberné množství informací o potravinách a jejich složení, ale veškeré údaje a rozbory jsou podloženy přímo vědecky, neboť autorka, Ing.Karolína Fourková, vystudovala obor Výživa a potraviny.
Hned po úvodu se připravte na vstup do oddělení:
Spotřebitelův průvodce galaxií potravin
Kypřidla. Vinný kámen nebo fosfáty? Tolik diskutované téma. Kde je pravda? Odpověď si nalistujte v knize na straně 20.
Kakao, čokoláda, cukry a sirupy včetně nízkokalorických sladidel, mléčné produkty, máslo, vejce, maso, ryby, rostlinné náhrady masa a mléčných výrobků, tuky a oleje, mouky a pečivo, brambory, těstoviny, luštěniny, ořechy, sůl ve všech podobách a nápoje!
...poté vás čeká oddělení, které se zabývá trvanlivostí potravin, jak se vyznat v labyrintu Éček, a kterým výživovým směrům a dietám věřit.
Jak poznat, co je vlastně tzv. zdravý vztah k jídlu?
Posledních 100 stránek je věnováno receptům.
To aby vás kuchyňská alchymie bavila a abyste nabyté vědomosti hned mohli uplatnit. Autorčiny recepty jsou prý nejen rychlé a jednoduché, ale doslova i neprůstřelné. Neboť ingredience a úprava receptů přímo odpovídá poznatkům, které v knize naleznete.
"Výživnou knihu o jídle" najdete za akční cenu v letáku Knižní klub.
Pokud nahlédnete i do naší další letákové nabídky, objevíte například toto:
Leták TERNO – "Zdraví, které chutná" (kombucha, ovocné plátky, humus, quinoa, agávový nebo čekankový sirup).
Leták Albert – BIO za cenu neBIO!
Leták TERNO – Pro naše nejmenší!
...a pokud hledáte ještě jiné české bestsellery, najděte si leták TRAVEL FREE, strana 2!