JIP potraviny leták

JIP LETÁK – POTRAVINY PRO KAŽDÉHO

Jip leták maloobchod - vychází obvykle 2x do měsíce a je určen pro obchody Cash and Carry, obchody s rozšířeným sortimentem (České Budějovice, Jilemnice, Karlovy Vary, Pardubice, Praha a Zlín) a prodejny s běžným sortimentem (Brno, Most, Náchod, Polička, Sušice a Svoboda nad Úpou).

Nabídka těchto akčních letáků Jip se liší podle jednotlivých prodejen a všechny letáky JIP najdete i na našich stránkách mujletak.cz.

Sleva uváděná v akčním letáku JIP platí pro všechny typy zákazníků.

Jip leták velkoobchod – pravidelný měsíční "informátor" o výhodném nákupu potravin z velkoobchodních skladů. V Jip akčním letáku najdete i kontakty na dodavatele těchto nabízených produktů.

JIP MAGAZÍN – vychází 4x do roka (jaro, léto, podzim, zima). Magazín je zaměřen na "přinášení" novinek z oblasti gastronomie a rovněž čtenáře informuje, kde může v Čechách najít vyhlášené restaurace. V aktuálním časopisu Jip najdete tipy na recepty, včetně jejich přípravy a servírování. Magazín Jip také rád na svých stránkách představuje úspěšné kuchaře. V Jip magazínu jsou k dohledání i rozhovory se známými osobnostmi z oblasti gastronomie.

JIP KATALOG roční – je produktový roční magazín.

JIP KATALOG speciál – jsou katalogy zaměřené na jednotlivé skupiny potravin (ryby, víno, pečivo-deserty, sous-vide, maso, občerstvení).

JIP CASH AND CARRY má pro nabídku svých produktů mnoho různých výhodných variant, které jsou u jednotlivého zboží označovány barevnými cenovkami s popisky:

  • Akční letáková cena / Výhodná cena
  • Trvale výhodná cena / Kvalitně a výhodně
  • Výprodej / Krátká doba expirace
  • Standardní nabídka - "Čím více nakoupíš, tím více ušetříš!" - výhodnost nabídky je rozlišena pro podnikatele nebo pro běžného spotřebitele.

Na oficiálních stránkách www.jip-potraviny.cz/jak-na-ceny jsou etikety dopodrobna vysvětleny.

JIP ZÁKAZNICKÁ KARTA – je další nabídkou na výhodné slevy při nákupu! Získat kartu není již podmíněno jen vlastnictvím živnostenského listu. Informace se opět dozvíte na oficiálních stránkách JIP nebo přímo na prodejnách, kde Vám zákaznickou kartu vystaví buď okamžitě, nejpozději však do 5 pracovních dnů.

O společnosti JIP

Původně společnost patřila pod světově známý obchodní řetězec SPAR.

V současnosti firma samostatně provozuje síť 140 maloobchodních prodejen PLUS JIP. Společnost nabízí na základě přesně daných podmínek společné podnikání v oblasti prodeje zboží. Kdo tedy má zájem stát se obchodníkem, najde podrobnosti o spolupráci na webových stránkách PLUS JIP. Mimo jiné, společnost svým nezávislým spolupracovníkům nabízí zejména podporu v oblasti marketingu a využívání know-how.

JIP GASTROSTUDIO – to jsou kurzy vaření, restaurace, školící centrum

Jedním z cílů Gastrostudia je proškolování jak svých obchodních zástupců, tak i personálu svých největších odběratelů. Dalším z cílů je testování nových produktů před jejich zalistováním.

Neméně zajímavým projektem Gastrostudia JIP jsou i jejich restaurace se "speciálními meníčky za přijatelnou cenu" (polévka a hlavní jídlo okolo 90,-Kč). Nabídka jídel je sestavena z nabídky sortimentu JIP velkoobchodních skladů. Menu je zároveň i přímou ukázkou toho, jak vařit z kvalitních a čerstvých surovin.

V kurzech Gastrostudia JIP Vás vše rádi naučí, jak osvědčená tradiční jídla, tak i náročnější kulinářské speciality včetně umění přípravy vývarů a salátů.

JIP letáky a katalogy Vás pravidelně informují o akčních cenách jednotlivých produktů.

JIP = dodavatel pro gastronomii i širokou veřejnost.