Trefa leták

TREFA LETÁK – informace

Akční leták Trefa vychází v pravidelných týdenních intervalech a je součástí našich stránek mujletak.cz

Platnost nabídky v letácích Trefa je vždy od středy do úterý následujícího týdne.

Nákup zboží v akci je možný v množství běžném pro domácnost.

Výhodné ceny u nabízeného zboží v akčních letácích Trefa platí do vyprodání zásob.

Pro členy družstva Jednota a též pro věrné zákazníky jsou umožněny při nákupu ještě výhodnější podmínky.

ZÁKAZNICKÁ KARTA

Pokud jste majiteli "Zákaznické karty" - každým Váším nákupem jsou Vám na pokladnách připočteny body, které se sčítají a v "Zákaznickém klubu" si za ně můžete vybrat dárek. A že je z čeho vybírat!

Vybíráte z více jak 90 dárků (od potravin a nápojů, přes hračky, praktické pomocníky do domácnosti, lůžkoviny až k výrobkům vyšší cenové kategorie – vysavače, kávovar nebo i dokonce LED televizor).

Společnost Jednota umožňuje svým zákazníkům propojení zákaznických karet. Jinými slovy to znamená, že pokud rádi nakupujete i v supermarketu TERNO a máte i tam svoji zákaznickou kartu - můžete body z této karty připočítávat k bodům, které získáváte při nákupech na zákaznickou kartu supermarketu TREFA.

SUPERMARKET TREFA

JEDNOTA, spotřební družstvo provozuje v České republice i unikátní supermarkety TREFA, které se podobně jako obchodní řetězce Terno zaměřují na prodej zboží z regionu.

Koncept supermarketů TREFA je tradiční čili samoobslužné prodejny, které najdeme zejména v regionech venkova anebo ve městech, v místech s vyšší koncentrací obyvatelstva.

Nabídka prodejen TREFA má zákazníkovi zajistit čerstvé potraviny a běžné výrobky denní potřeby.

SORTIMENT

Skupina českých supermarketů Trefa má většinu svého sortimentu postavenou na českém výrobku, od místních či regionálních producentů.

V prodejnách i v nabídkových letácích Trefa má tento typ potravin svoje stálé označení, aby byla zákazníkovi poskytnuta co nejjednodušší orientace.

Logo "Z NAŠEHO REGIONU" je umístěno nejen na poutačích v regálech prodejny, ale i u každé cenovky zboží, které splňuje tyto parametry.

Produkty s logem "FARMÁŘSKÝ VÝROBEK" najdeme jen ve vybraných prodejnách Trefa.

"VLTAVOTÝNSKÉ LAHŮDKY" je značka pro lahůdky, které jsou známé svou kvalitou a zejména také dodržováním tradiční receptury. To umí zákazník ocenit!

Není proto náhodou, že potraviny s tímto logem získaly mnohá ocenění. Jen pro příklad – ocenění "Chutná hezky. Jihočesky" získala i Putimská pomazánka.

Objevte nový starý svět uzenin!

Logo "Z GRUNTU" zdobí uzenářské výrobky, které jsou vyráběny podle "ryzích pravidel". To mimo jiné znamená, že jsou tyto pochoutky i přirozeně bezlepkové (maso není nahrazováno moukou apod.).

Uzeniny "Z GRUNTU" najde zákazník pouze v prodejnách TREFA a pouze v akčních letácích Trefa.

TREFA = kvalitní čerstvé potraviny z Vašeho regionu na dosah. Letáky Trefa jsou také na dosah - každý týden s novou nabídkou. Nákup v supermarketech TREFA je tedy "trefou do černého" (jak se lidově říká).