Teta drogerie leták

Teta drogerie leták – informace

Teta drogerie akční leták vychází několikrát do měsíce a je součástí našich stránek mujleták.cz

Akční nabídky hygienických a čistících prostředků pro domácnost, čistící a revitalizující kosmetika pro péči o pleť, tělo i vlasy a mnohé jiné – to vše hledejte v TETA drogerii novém letáku!

Drogerie Teta leták – nabízí nejen široký sortiment drogistického zboží za akční ceny, ale i další možnosti, jak pořídit svůj nákup ještě výhodněji. Poslední stránka Teta drogerie letáku Vás přímo vybízí ke vstupu do "Teta klubu" - pro členy klubu tam totiž čekají další neodolatelné výhody.

Teta drogerie letáky – jsou zároveň i inspirací pro toho, komu například došly nápady na dárky.

Něco málo o společnosti Solvent

Z původně studenského nápadu, který měl přinést pouze přivýdělek, je dnes jeden z největších distributorů a prodejců drogistického zboží v České republice s obratem přes 8 mld. a s více jak 3000 pracovníky. To je firma Solvent, která vznikla v roce 1992 a je pouze česká bez jakéhokoliv zahraničního kapitálu.

Skupina firem pk Solvent je provozovatelem jak sítí drogerií TETA a TOP drogerie, tak i sítí lékáren Teta včetně online lékáren Apotek.cz a SLEKY.CZ.

Firma podniká i na Slovensku pod názvem Solvent-SK.

Síť drogerií TETA

TETA drogerií je po celé České republice v současnosti okolo 500, takže je docela možné, že je to i drogerie "na rohu", kolem které pravidelně chodíte. Tyto drogerie najdete i v menších městech a pravděpodobně si k Vám do schránky našly cestu i teta drogerie letáky na příští týden.

Pokud dáváte přednost online Teta letáku najdete ho i na oficiálních stránkách tetadrogerie.cz /akce.

Ostatně tyto stránky Vám okamžitě nabídnou nepřeberné množství dalších akcí na stovky nabízených produktů.

Vybíráte ze zboží určeného do výprodeje, ze zboží dlouhodobě zlevněného nebo cenově výhodného. Pokud si kliknete na označení "klubové výhody" program Vám nabídne zboží označené - kupon nebo slevy se značkou. Tyto slevy se týkají pouze členů Teta klubu.

TETA KLUB

Pokud se stanete členy Teta klubu získáte možnost dalších slev:

  • 50% sleva na vaše oblíbené značky
  • extra klubové slevy (pravidelné)
  • sleva 10% na Váš nákup (dle výše ceny nákupu "sbíráte body")
  • za Vaše body ZDARMA káva

Registrace do Teta klubu je zdarma, ale její výhody jsou nevypočitatelné. Na oficiálních stránkách tetadrogerie.cz Vám přesně poradí, jak slevy kombinovat a co nejvýhodněji využívat.

Ostatně i každý Teta drogerie akční leták má u všech svých výrobků, které nabízí, přesná označení výhodnosti ceny, a to jak pro běžného nakupujícího, tak i pro člena klubu.

A to zákazník umí ocenit!

"To, že máte Tetu tak rádi, je pro nás tím největším potěšením i závazkem zároveň" dočteme se v oficiálním textu tetadrogerie.cz.