TESCO leták

TESCO aktuální leták

Vychází v pondělí odpoledne.

Nabídka TESCO letáku na příští týden platí v hypermarketech a supermarketech od středy 8:00 ráno do úterý následujícího týdne nebo do vyprodání zásob v jednotlivých obchodních jednotkách.

Informace k letáku TESCO

Týdenní TESCO akce jsou několikrát do roka obohaceny o TESCO BABY Magazín a TESCO Magazín (zima, jaro, léto, podzim). Magazíny jsou pro běžného zákazníka v ceně 29,90Kč a pro člena CLUBCARD za 1,00Kč.

O společnosti TESCO

TESCO značka existuje již od roku 1919.

Na českém trhu se pohybuje již přes 20 let.

Projekt One Europe, který začal platit od března 2015, spojil 4 trhy v Evropě a podpořil koncept jednotného vedení firmy. Hlavní strategií této změny bylo zlepšit podnikání v Evropě, zjednodušit způsob práce a tím i rychleji reagovat na potřeby zákazníků. Toto jednotné vedení je podporováno i lokálními týmy, které jsou rozmístěny do 4 středoevropských zemí - České republiky, Slovenska, Maďarska a Polska.

V součastnosti patří TESCO Czech k největším soukromým zaměstnavatelům v Česku.

Tesco Stores ČR = jsme součástí Česka a aktivním členem Svazu obchodu a cestovního ruchu a Komory obchodních řetězců. Naším cílem je posilování dobrého jména maloobchodu a velkoobchodu včetně odstraňování předsudků vůči velkým provozovatelům těchto zařízení.

K současné moderní době prostě obchodní řetězce patří, i když názory na ně se liší.

Sortiment TESCO

Z českých zahrad, luk, polí, farem a skleníků - obchodní řetězce podporují odběr od lokálních dodavatelů. Díky tomu mohou producenti stabilizovat svoje firmy, rozšiřovat je a poté i nabídnout práci dalším lidem. Přínos této spolupráce je tedy nejen pro obchody a jejich dodavatele, ale zároveň i pro zákazníky, kteří upřednostňují potraviny ze svého regionu.

TESCO akční leták má vždy i nabídku oblíbených produktů od českých výrobců. Například mléko z Kunína, Liptov sýry, tvaroh z Madety, Velkopopovický Kozel, jindřichohradecký rum, Opavia Zlaté Věněčky,...

Některé výrobky najde zákazník v TESCO letáku nebo přímo na prodejnách pod označením "Naše cena.". Modrá barva loga s výrazným bílým písmem včetně červené tečky na konci upoutává pozornost již na první pohled. Druhým pohledem zjistíme, že cena je více než příznivá, a díky tomu bude náš nákup výhodnější. Logo "Naše cena." = plaťte méně za Vaše oblíbené produkty.

TESCO leták na příští týden - denně nabízíme čerstvé produkty pro miliony našich zákazníků.

Co možná ještě nevíte o TESCO řetězci

3 hlavní hodnoty, kterými se TESCO řídí:

"Nikdo nedělá pro své zákazníky více než my."

"Chováme se k ostatním tak, jak chceme, aby se oni chovali k nám."

"I malá pomoc může mít velký význam."

Platby v TESCO hypermarketech jsou možné i na samoobslužných pokladnách, které jsou umístěny přímo na madlech nákupních košíků.

Od roku 2012 umožňuje TESCO rozvoz potravin do domácností a službu "Klikni + vyzvedni"

TESCO Mobile nabízí veškeré služby mobilního operátora od roku 2013.

Již více jak 10 let využívají zákazníci TESCO Finanční služby.

Od podzimu 2019 vybavilo TESCO svoje větší hypermarkety automatizovanými externími defibrilátory, protože prioritou společnosti je i zdraví a bezpečnost jejich zákazníků a zaměstnanců. S tímto snadno použitelným zařízením může být v případě potřeby efektivnější akce na záchranu života.

TESCO = INOVACE