Terno leták

TERNO leták - informace

Leták TERNO je týdeník a je součástí nabídky našich stránek mujletak.cz.

Platí vždy od středy do úterý následujícího týdne.

Každý týden vychází i zákaznický celobarevný magazín TERNO, který přináší jak aktuální cenovou nabídku zboží, tak i novinky o potravinách z vašeho regionu včetně soutěží o hodnotné ceny.

Akční leták TERNO nás zároveň každý týden informuje o speciální víkendové nabídce.

O společnosti TERNO

Základním kamenem pro vznik skupiny TERNO bylo založení prvního supermarketu TERNO v Českých Budějovicích roku 1995. Do roku 2013 přibylo do skupiny TERNO dalřích 11 členů.

Provozovatelem skupiny supermarketů Terno je JEDNOTA, spotřební družstvo České Budějovice . Někteří ze skupiny supermarketů TERNO jsou jsou ve skupině na základě franchisingu.

O sortimentu TERNO

Projekt ,,Kvalitní potraviny z našeho regionu,, prosazuje nabídku kvalitních regionálních produktů v supermarketech TERNO od předních českých výrobců.

Cílem tohoto úsilí je, mimo jiné, nabídnout zákazníkům široký sortiment čerstvého zboží, od ovoce a zeleniny, přes chlazené zboží, nápoje a pekařské produkty.

Neméně důležité je dodržet u všech výrobků garantovanou kvalitu i přes to, že je produkt časo nabízen v letácích TERNO za zvýhodněnou cenu.

Nabídka akčního letáku Terno je vždy závislá na výběru supermarketu, ve kterém jste zvyklí nakupovat.

Prodej stáčeného vína

Některé supermarkety TERNO nabízí v oddělení lahůdek prodej sudových stáčených vín (např. TERNO České Budějovice). Kvalitní moravské víno (Müller Thurgau a Frankovka) sem dodává firma Templářské sklepy Čejkovice.

Objednávka chlebíčků

Oddělení lahůdky TERNO nabízí i možnost objednání většího počtu chlebíčků. Jediné s čím musíte dopředu počítat je, že objednávka musí proběhnout minimálně 48 hodin před termínem vyzvednutí.

Skupina TERNO je zaměřena i na služby.

TERNO umožňuje platbu i elektronickými stravenekami, které nahradily papírové stravenky. Jejich výhodou je zejména bezkontaktní platba a praktičnost, protože Vám odpadá zdlouhavé sčítání stravenek a jejich doplácení v hotovosti.

Ticket Restaurant® Card - elektronické stravenky Edenred

Gastro Pass CARD - elektronické stravenky SODEXO

Nehledě na tuto možnost elektronické platby,TERNO i nadále přijímá klasické papírové stravenky

Další službou TERNA pro zákazníky je možnost platby složenek, úhrada faktur a vklad hotovosti.

Pokud si potřebujete rychle dobít kredit svého mobilního telefonu, TERNO služby poskytují dobíjení od všech mobilních operátorů – O2, T-Mobile a Vodafone.

Služba Cashback umožňuje výběr hotovosti při platbě. Pokladní Vám vyplatí vámi zvolenou částku od minimální výše 100,-Kč do 3000,-Kč.

Platba na TERNO pokladnách je možná všemi typy platebních karet (VISA, VISA Elektron, Mastercard a Maestro), včetně ,,Dárkové karty,, - pořídíte ji přímo na pokladnách TERNO, a to v hodnotě od 100,-Kč do maximální hodnoty 1000,-Kč. Karta má platnost 12 měsíců a je i vhodným dárkem. Darujte kartu včetně akčního letáku Terno a nechte na obdarovaném, ať si sám navolí své oblíbené potraviny.

Pokud ve Vašem Ternu zahlédnete Fotokiosek - zde Vám vyvolají fotografie podle požadovaného rozměru.

Na informacích supermarketu TERNO (v Českých Budějovicích) dokonce zavedli službu kopírování a skenování.

TERNO je opravdu pro každého ,,terno,, - pod jednou střechou zařídíte a nakoupíte vše, co si v klidu domova vyberete z COOP TERNO letáku. Dokonce i produkty z Farmářských trhů.