Rossmann leták

O společnosti

Společnost Rossmann představuje síť prodejen drogerie parfumerie. Na českém trhu působí od května 1994, kdy byla otevřena první prodejna v Českých Budějovicích. Poté následovaly další pobočky na území celé republiky. V současné době ROSSMANN provozuje v České republice 132 prodejen. Zdroj: www.rossmann.cz

Leták Rossmann - sortiment

Péče o pleť, péče o vlasy, péče o zuby, líčení, zdravá výživa, produkty pro muže a speciální výrobky pro naše nejmenší, hygienické potřeby včetně péče o domácnost, a nakonec i oblast světa nápadů, která okouzluje výběrem vychytávek pro náš moderní život. Nabídka kvalitního designového zboží od oblečení po elektroniku, které zajistí, aby Váš život byl jednodušší a radostnější.

Prostě leták rossmann přinese do našich domovů vždy inspiraci. Radost při výběru produktů podpoří jistě i fakt, že ambicí firmy Rossmann je, mimo jiné, čerpat při vývoji produktů z darů přírody, fandit bio produktům, moderním technologiím a inovacím. Proto mnoho jejich privátních výrobků pravidelně získává vysoké hodnocení v nezávislém hodnocení dTest. Jejich vysokou kvalitu garantuje i mateřská společnost Dirk Rossmann GmbH.

Drogerie Rossmann - vznik a historie

Rossmann - síť drogerií, která byla založena v roce 1972 v Německu panem Dirkem Roβmannem. V součastnosti má firma zastoupení v 7 evropských zemích s téměř 4000 prodejnami. Z tohoto celkového počtu obchodů je jich více jak 135 i v České republice.

Rok 2019 byl pro drogerie Rossmann v Čechách dokonce jubilejní. Každý Rossmann leták nás informoval, že tato síť prodejen s drogistickým zbožím je na českém trhu již 25 let.

A každý aktuální leták Rossmann nabízí zboží z mhoha oblastí života, aby nabídka produktů uspokojila téměř každého, včetně našich čtyřnohých mazlíčků.

Rossmann - Drogerie bez obalu

Pokud budete chtít uskutečnit šetrný nákup, kterým skutečně podpoříte současný společenský trend pomáhat přírodě, zapojte se do programu - drogerie bez obalu.

Drogerie bez obalu nabízí jednoduché a efektivní řešení, jak skutečně pomoci přírodě. Drogerie Rossmann a společnost Henkel spojily síly v celoplošném boji proti jednorázovým plastovým obalům. Od listopadu 2019 Rossmann zavedl ve vybraných pobočkách v České republice plnicí stanice na značkovou drogerii bez obalu. Zákazníci si tak mohou opakovaně doplňovat své oblíbené značkové výrobky společnosti Henkel - od pracího gelu Persil až po vlasovou kosmetiku Nature Box

Krása je i chránit přírodu a Drogerie bez obalu je prvním krokem, kterým můžeme přírodě opravdu pomoci. Navštivte proto pobočky v Praze, Brně, Liberci a v Českých Budějovicích a užijte si pocit z nakupování, které má smysl.

Rossmann myslí na Vaše zdraví

Buďte blíž svému zdraví i díky přírodním produktům. V Rossmann letácích si vyberete z celé řady přírodních produktů světových i menších značek s důležitými certifikáty, které zaručují prvotřídní kvalitu. Najdete v nich například značky Alterra a enerBiO, které se jako první v České republice pyšní oceněním Green Brands za udržitelné podnikání.

Neodmyslitelnou součástí EKO a BIO sortimentu jsou produkty pro děti. V drogeriích Rossmann obstaráte vše od zdravé výživy, přes přírodní vlhčené ubrousky až po nepostradatelné EKO dětské plenky.

V akčním letáku Rossmann jednoduše najdete veškerou výbavu, kterou Vaše děťátko potřebuje, pod značkami Babydream, Alnatura nebo ECO by Naty.

Výhodnější ceny - Rossmann Club a program Rossmánek

Každý akční leták Rossmann nabízí zvýhodněné ceny na oblíbené zboží a pokud jste členy Rossmann club, ceny pro Vás budou ještě příznivější. Další výhodou věrnostního programu Rossmann Club je nový program Rossmánek. Pokud čekáte miminko nebo máte dítě do 6 let, můžete se do programu Rossmánek zaregistrovat přes mobilní aplikaci Rossmann Club. Pomáháme maminkám s láskou pečovat o jejich děti = Rossmánek.