Ráj drogerie leták

RÁJ DROGERIE

Ráj drogerie leták přináší do Vašich domovů pravidelnou nabídku nejen drogistického zboží, ale i produkty z oblasti smíšeného zboží, včetně sortimentu pro domácnost.

Akční leták Ráj drogerie má v nabídce i sortimet barev a laků od české společnosti Barvy a Laky Hostivař a.s.

Leták Ráj drogerie vychází pravidelně každé dva týdny; leták je k dispozici jak na prodejnách, tak je doručován i do schránek.

RÁJ DROGERIE patří do ochodní sítě BARVY A LAKY HOSTIVAŘ a.s.

V současnosti společnost sdružuje přes 40 partnerských prodejen pod logem Ráj drogerie, které jsou do sítě vybírány co nejpečlivěji. Jedním z hlavních kritérií při výběru je prostředí prodejny. O kvalitu a výběr produktů se stará sama společnost Barvy a Laky Hostivař a.s. Ta má v nabídce přes 10 000 produktů, které se vyrábí v České republice. Tyto výrobky musí být, mimo jiné, i šetrné k životnímu prostředí.

Další výhodou spolupráce v této obchodní síti drogerií je individuální poradenství pro každou jednotlivou prodejnu. Analytici společnosti vyhodnocují prostředí, kde je obchod umístěn, a poradí Vám se složením základního sortimentu, aby se v dané lokalitě dobře prodával. Zároveň Vám pomohou i s návrhem a přípravou cenovek, nálepek a dalšího propagačního materiálu.

Navíc je všem partnerským prodejnám RÁJ DROGERIE pomáháno i s marketingem, a to včetně doporučení pro zákazníky; jinými slovy, zákazníci jsou k Vám doslova posíláni.

Jednotlivé prodejny mají možnost stát se i výdejním místem e-shopu: BALSHOP.cz.

I tímto způsobem si k Vám zákazníci mohou najít cestu…

Letáky Ráj drogerie mají vždy jednotnou akční nabídku, včetně zvýhodněných cen a přesně vymezené doby jejich trvání.

Jednotlivé prodejny, které se sdružují pod logem Ráj drogerie, ale mohou mít u dalšího sortimentu, který v obchodě nabízejí, již ceny odlišné.

V současnosti společnost Barvy a Laky Hostivař a.s. dodává zboží již do 200 maloobchodních prodejen a 10 globálních řetězců.

Možnost spolupráce je však stále otevřena. Zde naleznete podrobnější informace: https://www.bal.cz/velkobchod/dejte-nam-o-sobe-vedet/

Na tomto odkazu naleznete jednotlivé prodejny po celé České republice: https://www.bal.cz/prodejni-mista/

Zde se dozvíte nejen novinky o společnosti, ale přečtete si i aktuální nabídku volných pracovních míst: https://www.bal.cz/bal-cz/aktuality/