Penny leták

Penny leták Středečník nahrazuje Čtvrtečník.

Středečník nově platí na celý týden, a to od středy do středy dalšího týdne. Leták Čtvrtečník je nahrazen práve Středečníkem, na jehož stránkách najdeme širokou nabídku sortimentu, na který platí výhodné slevy po celý týden.

Super víkend ve Středečníku nabízí další akční slevy, které jsou platné pouze v sobotu a neděli. Po Super víkendu navazují na dalších stránkách Středečníku skvělé slevy platící od pondělí do středy.

Super středa na poslední straně, to je speciální nabídka pouze pro tento jeden den. Super středa leták Středečník uzavírá, abychom se mohli těšit na další nový Penny leták.

Pondělník a Čtvrtečník, Katalog, Speciální vydání

To jsou typy letáků vycházející nebo vycházely pro Penny Market. Pondělník počínaje 20.01.2020 již nevychází. Čtvrtečník přestal vycházet počinaje 08.04.2020. Katalog Penny Market vychází pravidelně každých 14 dní. V případě, že je během týdne státní svátek, může pravidelný Středečník nahradit leták Speciální vydání.

Penny leták

Některé slevy z akčního letáku platí pouze pro držitele Penny karty.

O společnosti

Společnost Penny Market s.r.o. je dceřinou společností mezinárodního obchodního řetězce REWE, který je jednou z největších světových obchodních společností. V České republice je více než 350 prodejen Penny Market. Penny Market je zastoupen i v mnoha dalších zemích Evropy, bližší informace o Penny Marketech v ostatních zemích naleznete na www.penny.eu. V našich prodejnách naleznete přibližně 2 000 položek v celé šíři potravinářského sortimentu. Našim zákazníkům nabízíme především české značky nebo zboží od českých výrobců. Současně se snažíme vycházet vstříc přáním našich zákazníků a podle daného regionu zařazujeme regionální speciality. Naši nabídku rozšiřujeme každý týden o nové akční zboží z oblasti potravin i spotřebního zboží. Zdroj: www.penny.cz

Penny leták - Nakupujte hezky česky.

Přestože je majitelem diskontních řetězců Penny Market s.r.o. německá firma, 7 z 10 produktů je českého původu. Motto – „Nakupujte hezky česky“ cílí na dobrý pocit při nakupování, cílí na to, abychom se v prostorách Penny cítili jako u dobrého souseda, který nám nabízí něco kvalitního, osvedčeného. A cílí na to především i letáky Penny se svými zvýhodněnými cenami u těchto oblíbených výrobků.

Penny leták Středečník nabízí mimo jiné i výrobky značky Karlova Koruna.

Produkty označené logem Karlova Koruna se v Penny Market letáku objevují pravidelně a zaručují zákazníkovi svůj původ z České nebo Slovenské republiky. Pod touto značkou se skrývá mnoho dalších, typicky českých výrobků, jako například hořické trubičky, sójové suky nebo také české brambůrky, majonéza či vlašský salát. To, že tyto produkty splňují chuťové vlastnosti, které zákazník hledá, dokazuje i fakt, že pomazánky pod značkou Karlova Koruna získaly v roce 2017 ocenění Volba spotřebitele. Proto každý akční leták Penny, ať už Pondělník nebo Čtvtečník, dbá na dostatečnou nabídku těchto kvalitních potravin.

Za zmínku stojí i potraviny od lokálních dodavatelů, ať už pekařů, řezníků nebo farmářů. Díky úzké spolupráci s více než 40 českými pekaři si můžete v prodejnách vybírat v pečivu až z 270 regionálních specialit.

K oblíbenému pečivu patří i něco od masa.

Řezníkův talíř je značka výrobků, pod kterými se skrývají všechny uzenářské lahůdky - šunka, párky, tlačenky, salámy a mnohé další... Naprostá většina těchto výrobků splňuje recepturu a výrobní postupy podle České cechovní normy. Pokud si v akčním letáku Penny všimnete u mastných výrobků této garance, můžete zboží bez obav vložit do svého nákupního košíku. Označení „Vyrobeno podle České cechovní normy“ zaručuje, že například šunka obsahuje nejméně 85% masa a na 100g trvanlivého salámu bylo použito 135g masa.

V Penny Market letácích si můžete také všimnout označení ,,Dobré maso z českých chovů“. Pod tímto logem se skrývá i dobrý úmysl. Penny Market si dal za cíl zvýšit standardy v chovu skotu a prasat.

Projekt Penny Standard Animal Welfare zaručuje, že vepřové a hovězí maso pochází od zvířat žijících v kontrolovaných a vylepšených podmínkách. ,,Správné životní podmínky – Animal Welfare“ znamenají vzdušnost stájí, pravidelný režim krmení, nezamrzající napáječky s temperovanou pitnou vodou, dostatek prostoru, zkrácení přepravy dobytka o 25% oproti běžnému standardu. Pokud tedy upřednostníte při výběru z letáku Penny Market produkty pod značkou „Dobré maso z českých chovů“, podporujete i mimo jiné spolupráci s regionálními dodavateli a chovateli, kteří dobrovolně splňují nadstandardní požadavky postupu při chovu zvířat, které přesahují rámec stávajících legislativních požadavků.

Leták Penny Market má i kategorii ovoce & zelenina.

Spolupráce se 17 českými farmáři přináší do regálů Penny produkty z regionů. V sezóně putují od pěstitelů plody přímo z polí a sadů, a to nejpozději do 48 hodin od sklizně. Jahody z Pojizeří, melouny od pana Hrazdílka ze Znojma...

Česká jablka, hrušky, třešně, kořenová zelenina, brambory, cibule,... to vše se zárukou nejlepší kvality. Abyste nacházeli nejen v Penny letáku Pondělník nebo Čtvtečník, ale i v regálech obchodu stále rozmanitější sortiment, cílí marketing společnosti na další dodavatele, kteří splní náročné požadavky na kvalitu.