Makro leták

Makro leták

– to je široká nabídka potravin, včetně čerstvého masa a ryb, ovoce a zeleniny, a to až ze 67 zemí světa.

Makro sortiment

– je ale i spotřební zboží, včetně vybavení pro Vaše podnikání a mnohé další. Vše ve vysoké kvalitě za nejvýhodnější velkoobchodní ceny.

O výhodnosti tohoto zboží Vás pravidelně informuje leták Makro.

Akční leták Makro oslovuje svou nabídkou široké spotřebitelské skupiny. Tzn. maloobchodníky i velkoobchodníky a zároveň i velkoodběratele. Uspokojení potřeb takto rozlišných nákupních skupin je v Makru zařízeno tak, že určitý objem zboží v balení odpovídá dané cílové skupině. Například pro nemocnice, školy, státní správy, gastronomická zařízení jsou určena balení ve větších objemech. Maloobchodníci zase uvítají více menších spotřebitelských balení v jedné folii.

Pokud tedy zákazník pravidelně sleduje Makro leták na tento týden, může díky akcím na velkoobjemová balení zboží dosáhnout zajímavých slev při nákupu potravin pro svoji provozovnu. O výhodnosti plánovaných nákupů ví i mnoho českých malospotřebitelů. I pro ně je toto zboží dostupné, při dodržení určitých podmínek. Musíte být vlastníkem živnostenského listu, protože Makro akce může využívat jen registrovaný zákazník s platným IČO.

Registrace je velice jednoduchá a rychlá. Podrobnosti k registraci naleznete zde: https://www.makro.cz/zadost-o-registraci/krok-1

Letáky Makro vycházejí pravidelně každých 14 dní a jsou součástí i našich stránek mujletak.cz. Vybíráte z aktuálních letáků Makro - Maloobchod; Inspirace; Spotřební zboží; Gastronomie. Za zmínku stojí i Makro katalogy: Epikure – Zdravý a chutný Nový rok; Vaše oblíbené; Pomocníci do kuchyně;...

Makro letáky speciál reagují vždy s předstihem i na aktuální svátky, ať již Vánoční nebo Velikonoční, anebo Vám představí něco zcela výjimečného, například speciální kuchyňské nádobí či vybavení do kanceláře. Pokud navštívíte web s tímto odkazem: https://www.makro.cz/aktualni-nabidka/aktualni-letaky – získáte navíc přehled o zboží s dlouhodobě nízkou cenou a o dalších slevách či výhodách, které na Vás čekají po zakoupení určitého sortimentu.

Sledovat Makro akční leták se opravdu vyplatí! Jeho součástí jsou i víkendové akce - https://www.makro.cz/aktualni-nabidka/vikendova-akce nebo akce "nakup a získej" https://www.makro.cz/aktualni-nabidka/nakup-a-ziskej.

O společnosti MAKRO

Obchodní síť Makro Cash & Carry (v doslovném překladu "zaplať hotově a odnes") podniká v České republice již od roku 1998. V současnosti je po Česku 13 velkoobchodních center pod logem Makro: České Budějovice; Brno; Hradec Králové; Karlovy Vary; Liberec; Olomouc; Ostrava; Plzeň; Ústí nad Labem; Zlín; Praha – Černý Most; Praha – Průhonice; Praha – Stodůlky. Tato centra jsou zaměřena na velkoobchodní prodej. Na této oficiální webové adrese zjistíte, mimo jiné, i prodejní dobu jednotlivých prodejen: https://www.makro.cz/prodejny.

Makro sortiment sčítá ve své nabídce neuvěřitelných více jak 40 000 položek z oblasti potravin a spotřebního zboží, a to včetně zboží, které Makro vydává pod vlastní značkou: ARO; Horeca Select; Fine Food; Sigma; H-line. I u těchto značek si může být spotřebitel jistý garancí vysoké kvality a nízkou cenou. Ostaně Makro letáky zařazují tento značkový sortiment do svých pravidelných akcí.

Aliance Můj obchod

Oficiální stránky společnosti Makro nabízejí i další službu svým zákazníkům. Můžete se stát jejich obchodním partnerem v Alianci Můj obchod. O jakou službu či nabídku se jedná zjistíte zde: https://www.makro.cz/o-makro/muj-obchod.

Nejenže Vám pomohou nastartovat Vaše podnikání, ale jejich "péče" nekončí ani poté. Pravidelné letákové akce včetně distribuce letáků do nejbližšího okolí; webové stránky zaměřené na koncové zákazníky - www.mujobchod.cz; školení personálu i majitelů v tzv. Maloobchodní akademii.

Pokud máte chuť něco změnit, tak v Makru na Vás čekají!