Magistra leták

MAGISTRA LÉKÁRNA - to jsou slevy z doplatků; léky bez doplatků; garance nejnižší ceny

Lékárna Magistra - tam čekají léky na Vás, ne Vy na ně! Tohoto komfortu dosáhnete snadno, a to s pomocí mobilní aplikace: rezervace e-receptu. Zde naleznete, jak na to: https://vicevyhod.cz/reservation/new.

Karta VÍCE VÝHOD

Magistra lékárny Vám umožní získat ještě lepší ceny, pokud předložíte kartu Více výhod. Stát se držitelem této karty je velice jednoduché. Stačí se zaregistrovat, a to buď na oficiálních webových stránkách https://www.magistralekarny.cz/vyhody-s-kartou-vice-vyhod nebo přímo v lékárnách Magistra, kde Vám formulář k registraci vystaví zaměstnanci lékárny. Na webu magistralekarny.cz najdete, mimo jiné, i seznam téměř 200 vybraných lékáren Magistra, kde karta Více výhod platí. S touto kartou získáváte i další možnosti:

  • Osobní slevové kupony
  • Rady pro Vaše zdraví
  • Dárek k narozeninám a svátku
  • Možnost rezervace léku online

Nejúžasnější nabídky 1+1 – toto logo najdete u některých produktů nabízených v letácích Magistra. Pro majitele karty to znamená, že si odnese 2 výrobky za cenu jednoho.

Kde uplatnit ještě více výhod poznáte snadno. Každý leták Magistra má u svých akčních cen pro běžné zákazníky ještě speciálně vyznačené ceny pro držitele karty. Ostatně, pokud si pravidelně procházíte Magistra lékárna leták, můžete si rozdíly v cenách porovnat sami. Vyplatí se to!

O sdružení lékáren MAGISTRA

Pod tímto logem najdete po České republice přes 200 lékáren. Tato síť nezávislých lékáren Magistra vznikla v roce 2010 a jedním z pilířů tohoto sdružení je služba zákazníkovi, a to doslova "na míru".

Vaše zdraví je priorita, a proto je zcela běžné, že Vám v těchto lékárnách poradí, jak kombinovat léky, pokud se Vám jich sejde více najednou od různých lékařů. Využitím této služby můžete předejít mnohým nežádoucím účinkům, které by Vám zkomplikovaly léčbu.

"V Magistra lékárnách jsme jiní!"

I toto se dočteme na oficiálních stránkách magistralekarny.cz. A naše stránky mujletak.cz dodávají, že jsou jiní i proto, že Vám porovnají více produktů stejného složení, protože do lékáren Magistra dodává více výrobců. A mnozí z těchto dodavatelů mají produkty bez doplatku. Kvalifikovaní zaměstnanci Vás na to upozorní. Poradí Vám tak, jak by prý radili svým blízkým. Doslova, co by doporučili své mamince nebo svým dětem.

Lékárna Magistra leták má ve své pravidelné nabídce i volně prodejné přípravky na utlumení bolesti.

I proto vznikla v oblasti služeb zákazníkům – pacientům "poradna na bolest". Pokud i Vy patříte do skupiny lidí, kteří pravidelně tyto preparáty používají, využijte konzultace se speciálně vyškoleným farmaceutem. Každá lékárna Magistra má svého "EXPERTA NA BOLEST". Tito specialisté jsou Vám k dispozici jak při Vaší běžné návštěvě lékárny Magistra, tak i po předchozí objednávce na osobní konzultaci, která je poskytována zdarma. Nejenže se dozvíte rizika z dlouhodobého užívání jednoho produktu, ale získáte informace, jaké jiné přípravky můžete užívat, abyste předešli jiným komplikacím. A navíc, naučíte se, jak mnohé bolesti zvládnot i samoléčbou bez použití pilulek.

V lékárnách MAGISTRA jsou Vám blíž!

Využijte to!