Vyzkoušejte, jak chutná jídlo budoucnosti. Hmyz. Věděli jste, že získaný protein z hmyzu má, co se týče výživové kvality, ty samé hodnoty jako protein z nejlepšího hovězího!? Ale co navíc, oproti chovu hovězího skotu, je při získávání hmyzího proteinu zatíženo daleko méně půdy a snížena potřeba krmiva a vody dokonce 2000x méně! Hmyzí protein je tedy daleko ekologičtější a šetrnější pro naši planetu, a i pro naše trávení. Ale to už je na každém z nás, jestli se do tohoto experimentu s hmyzem pustí. Pokud vás tato představa láká, můžete nyní využít nabídky nového letáku Globus:
Larvičky z pánvičky, 20g sušeného potemníka moučného v sáčku či tyčinky se cvrččím proteinem.
Pokud hledáte potraviny pro vegany, v letáku najdete i produkty s rostlinnným proteinem.
Bez lepku, bez přidaného cukru, RAW a BIO výrobky, pro vegetariány, bez laktózy a bez palmového tuku, to je výčet všech etiket, které najdete u jednotlivých nabízených produktů v letáku Globus "Zdravý svět".
Špetka chuti.
Nejprodávanější kuchařka, světový bestseller, je konečně vydán v češtině a nyní i v nabídce katalogu Knižního klubu! Kuchařka s jednoduchými ikonkami, podle kterých snadno vyhledáte recept. Ať vegetariánský či recept na jídlo, které si chci vzít s sebou, anebo prostě mám uvařit pro vícečetnou rodinu nebo jen chci ušetřit čas, ...
Kate Allinsonová & Key Featherstoneová, autorky dnes nejnavštěvovanějšího anglického food blogu pinchofnom.com, vydaly svoje vymazlené recepty i knižně.
Dobře vařit, dobře jíst a netloustnout. 100 vyladěných receptů, které odpovídájí oblíbeným dietním programům.
Téměř 2 milionová online komunita blogu Pinch of Nom je nadšena zdravými a dietními recepty, u kterých nemusíte hlídat kalorie a ani si odpírat některé suroviny.
Prostě pokrmy, po kterých nepřiberete ani gram!