Kika leták

Jedním z poslání společnosti KIKA je: "Každý si zaslouží mít krásný domov"

KIKA leták – informace

Leták KIKA nabízí nábytek a bytové doplňky za akční ceny. Vychází obvykle na období 2-3 týdnů a je součástí nabídky našich stránek mujletak.cz.

KIKA nábytek leták může nabízet sortiment, který nemusíte najít v každém KIKA obchodním domě. V takovém případě Vám pracovníci jednotlivých oddělení vyjdou vstříc a zboží doobjednají.

Všechny nabídky v KIKA akčním letáku platí do vyprodání zásob.

Menší odchylky v barvě nebo provedení jsou přípustné a firma si vyhrazuje i právo na změnu cen po dobu probíhající akce.

Akční leták KIKA má ve své nabídce jak zboží za procentuální slevy, tak i zboží ve výprodeji označené jako "KIKA TIP" nebo "KIKA akce".

Akční slevy na vybrané výrobky jsou konečné a zohledňují všechny poskytnuté slevy. Doprava a montáž nejsou součástí uvedených cen.

O společnosti KIKA

Rok 1910 – Rakousko, Sankt Pölten. Rudolf & Theresa Leiner přebírají firmu s postelovým zbožím včetně dalšího sortimentu (polštáře, peřiny, matrace a kovový nábytek). Noví majitelé zachovávají i původní logo firmy 3 husy.

Logo mělo symbolizovat 3 pilíře obchodu – kvalita, kompletní poradenství, servis.

Firma překonala jak období válek, tak i těžká 50. léta.

Rokem 1960 firma začíná expandovat a je otevřena první filiálka KIKA Wiener Neustadt.

A v roce 1973 je otevřen 1. obchodní dům KIKA (částečně samoobslužný OD), jako protiváha „fullservisovým“ obchodním domům Leiner. Tato zcela nová koncepce posunula firmu až k současnému mezinárodnímu úspěchu.

V roce 2013 vstupuje KIKA/Leiner do holdingu Steinhoff International.

Dnes patří obchodní řetězec KIKA / Leiner pod rakouskou společnost Signa Holding, která je v součastnosti i provozovatelem obchodních domů Karstadt v Německu nebo řetězce KaDeWe.

KIKA provozuje řadu obchodních domů v Rakousku, ve střední a východní Evropě.

V České republice začaly KIKA obchodní domy vznikat od roku 2005.

Sortiment řetězců KIKA

V obchodních domech KIKA najdete kompletní sortiment nábytku a bytových doplňků odpovídajících trendům moderního bydlení. V současnosti se jedná o více jak 30 000 položek a společnost je nabízí i prostřednictvím svých KIKA akčních letáků.

Komplexní nabídka se skvělým servisem

Společnost KIKA se i dnes drží 3 pilířů firmy Leiner (kvalita, kompletní poradenství, servis).

„Všechno pod jednou střechou" – je současné motto firmy.

Pod tímto heslem si představte rozsáhlý servis pro zákazníky - od 3D zaměření v počítači, po dodání a montáž zboží. Samozřejmostí je i šití záclon na míru, či zapůjčení dodávky nebo vodovodní a elektrické instalace.

Značka KIKA prostě znamená - nejširší nabídka od praktických doplňků až po komplexní hightech řešení.

Prohlédněte si v akčním letáku KIKA cenově výhodné nabídky sedacích souprav, kuchyní, ložnic i zařízení dětských pokojů a využijte kompletní servis firmy k vytvoření Vašeho jedinečného domova.

"Vášeň tvořit krásné domovy je to, co spojuje lidi pracující ve společnosti KIKA" – říkají oficiální stránky KIKA.cz.