KiK leták

KiK leták - informace

Aktuální leták KiK je součástí nabídky našich stránek www.mujletak.cz.

Akční ceny z letáku KiK příští týden jsou platné do vyprodání zásob.

Zboží z nabídky KiK textil leták je možné nakoupit pouze v běžném množství pro domácnost.

O společnosti KiK

Zakladatelem značky KiK je Stefan Heinig. V roce 1994 v Düsseldorfu otevřela firma svůj první KiK obchod na principu diskontního prodeje a byla ve své době jednou z prvních, kdo tento obchodní model praktikoval i na prodej textilu. Přesto se v relativně krátké době stalo nakupování v KiK obchodech velmi oblíbené. Dnes se firma KiK pohybuje na špičce mezi německými maloobchodními prodejci. Po Evropě má společnost témeř 4000 diskontních prodejen, z toho více jak polovinu jen v Německu.

Sortiment KiK - oblečení

V součastnosti tvoří textilní zboží více jak 70% z celkové nabídky produktů. Ostatní sortiment tvoří Non-Food zboží, pod kterým si představte výrobky pro kreativní tvoření, hračky, bytový textil včetně doplňků, dárkové předměty a psací potřeby.

KiK textil leták je zaměřen na cenově i kvalitativně výhodné oblečení pro celou rodinu. Oděvy jsou trendové a uspokojí všechny kategorie zákazníků. Jinými slovy to znamená, že móda do KiK obchodů je dodávána pro děti všech věkových kategorií (od kojenců po teenagry), pro ženy i muže, a to včetně oděvů s nadměrnou velikostí.

KiK obchody Vám nabídnou i spodní a noční prádlo, plavky, ponožky, punčocháče a legíny.

V kategorii "Kolekce" najdete: trička, topy, halenky, svetry & mikiny, bundy & vesty, džíny, kalhoty, šaty & sukně, sportovní oděvy, Fashion & Style.

S touto širokou nabídkou oblečení snadno objevíte svůj styl a za akční ceny, které najdete v letáku KiK, můžete vše dotáhnout téměř až k dokonalosti s výrobky z kategorie "Doplňky" - šátky & šály, čepice & rukavice, kabelky & pásky, bižuterie & hodinky, Beauty & Wellness, kufry.

Leták KiK - nabídky pro domácnost

V akčním letáku KiK se můžete spolehnout na to, že nezapomíná ani na Váš domov včetně Vašeho balkónu či zahrady.

Zvýhodněné ceny najdete také u kuchyňských potřeb - od nádobí po čistící přípravky.

Pokud i svůj domov ladíte do určitého stylu, jistě oceníte bohatou nabídku z bytového textilu – od ložního prádla, přes ručníky, ubrusy, závěsy a koberce.

Obrázky, rámečky, figurky, vázy, svíčky, podnosy a mnohé další – v kategorii "Bydlení & dekorace" najdete tipy a nápady jak udělat svůj domov ještě více útulnější.

Zahradní dekorace, květináče, nářadí, sportovní potřeby včetně potřeb pro zvířata, párty zboží, hračky...v akčním letáku KiK vždy najdete něco, čím potěšíte své nejbližší.

KiK = skvělá móda a doplňky za výhodné ceny!

KiK galerie.

Objevte ji! Inspirujte se!

Ukažte nám svůj KiK styl!

Připojte ke svému příspěvku na Instagramu hashtag #lovekik a připojte k němu @kik.cz.