Kaufland leták

Kaufland leták na příští týden

Kaufland leták vychází v pondělí. Platnost letáku je obvykle od středy do úterý příštího týdne.

Leták Kaufland - nabídky

Slevy na vybrané zboží z rozmanitého sortimentu. Kaufland leták má platnost obvykle od středy do úterý následujícího týdne. Akční ceny jsou vždy platné do vyprodání zboží. Slevy platné až od pondělí jsou označeny zeleně od pondělí a
slevy platné od středy platí po celou dobu platnosti letáku (není li uvedeno jinak) a jsou označeny červeně od středy.

Sortiment Kaufland

Jak můžeme vidět i v akčním letáku Kaufland, sortiment zboží je obohacen o stále více a více produktů od českých pěstitelů i chovatelů.

Brambory se šnytlíkem (pažitka) od p. Pokorného ze Semic; dýně z Polabí od p. Rudolfa; česnek z farmy Dryák; mrkev z Piletic od bratrů Věckových; rajčata z Tvrdonic od Břeclavy; saláty z Přerova nad Labem od Špitálů; cibule z Polabí od firmy Startov; zelí od Ing. Zdeňka Moce; jablka z Českého Brodu od Vyšatů z Tuchorazi a z Českého ráje od p. Martina Šrytra; řapíkatý celer a květiny od Valtrů (největší skleníkový pěstitel v Evropě); Samir - kysané zelí z Brniště; cuketa z Mochova a Obřiství od p. Hanky; bílá paprika z Moravy z Nové Bránice od pánů Zoufalého a Šimbery; chřest z Hostína od Mělníka od pánů Šandery & Šafáře a nakonec i víno z Jižní Moravy od Blounů z Velkých Bílovic nedaleko Velkých Popovic...

Kaufland akční leták nabízí i české maso. Vepřové a hovězí od Brejchů. Jak se dočteme na stránkách Maso Brejcha - přednostně jsou vybírána zvířata od regionálních chovatelů, protože firma dbá na co nejkratší možnou přepravu zvířat, včetně dostatku prostoru, podestlané podlahy a ohleduplné jízdy řidičů.

Vepřové maso Jičín, je od pana Kohouta, který malá selátka dodává panu Pažoutovi a ten se o prasátka stará dalších sto dní. Kaufland má v Modleticích svůj masozávod, kde probíhá i vlastní veterinární dozor včetně mikrobiologických testů.

Kaufland leták a značka K - Purland

Pokud v aktuálním letáku Kaufland uvidíte značku K - Purland je to Naše maso z Modletic. Kaufland je totiž jediný ze všech obchodních řetězců v České republice, který si zpracovává sám svoje maso. Tím si totiž ohlídá hygienu i dodržení receptury u všech masných výrobků. A na tom si v Kauflandu opravdu zakládají, a proto jejich výrobky již dlouhodobě získávají různá ocenění: Volba spotřebitelů, Česká chuťovka, ocenění časopisu dTest za kvalitu masa,...

Kaufland - o společnosti

Než Kaufland získal svoji současnou podobu potravinového řetězce, na kterou jsme zvyklí dnes, uplynulo 90 let.

V roce 1930 vstupuje Josef Schwarz jako společník do firmy Liedl & Co, která se v té době specializuje na velkoobchod s jižním ovocem. Firma je poté vedena pod názvem Liedl & Schwarz KG a postupně se stává velkoobchodem potravinovým. Druhá světová válka expanzi firmy pozastavila, ale i tak od padesátých let získala prvenství mezi jinými obchodními společnostmi v Evropě.

V České republice otevřel Kaufland svůj první obchod v roce 1998 v Kladně. V součastnosti je Čechách více jak 100 prodejen.

Aktuální akční leták kaufland

Na této stránce naleznete vždy aktuální leták Kaufland. Sledujeme pro Vás akční nabídky firmy Kaufland a přinášíme vždy ty nejčerstvější informace a akční letáky.