INTERSPORT leták

INTERSPORT - světový prodejce sportovního oblečení a vybavení

Intersport leták - nabízí aktuální sezónní výprodej sportovního vybavení včetně všech doplňků a oblečení.

Leták Intersport – vychází na našich stránkách mujleták.cz pravidelně a součástí nabídky našich stránek https://www.mujletak.cz/blog/ je i Magazín, kde pravidelně zařazujeme články s aktuálními postřehy a tipy z nabízených letákových slev.

Intersport aktuální leták – má vždy v nabídce několik druhů výhodných slev. Pokud pořizujete sportovní výbavu mimo sezónu, můžete se spolehnout, že na Vás čeká vysoké procento snížení ceny u jednotlivých produktů. Nakupovat s předstihem za výhodných nákupních podmínek je ve skutečnosti nejen velkou úsporou peněz, ale i času. A jak se říká, čas jsou peníze. Jde o to, že pro svoje "koníčky" pořídíte dopředu zboží, které stejně plánujete v nejbližších měsících nakupovat. Tyto produkty se Vám ale doma nezkazí a Vy jste dopředu vybaveni kvalitními výrobky, které jste díky akční ceně získali výhodněji, a přitom jste se "nesnížili" k nižší kvalitě zboží. Kdo uvažuje tímto způsobem a zároveň je i schopen tyto úvahy přenést i do svých nákupů, nikdy netratí. Sezóna, ať zimní nebo letní, je v současné době značně proměnlivá a to se odráží i na tom, jak flexibilně můžeme na změny počasí reagovat. Kdo je připraven, přesněji řečeno tedy vybaven, toho nezaskočí ani slunné letní počasí v lednu nebo sníh o velikonocích. Mnohé sportovní oblečení je vyráběno z materiálů, které obstojí v jakýchkoliv povětrnostních podmínkách. Ovšem musí ho člověk mít doma po ruce.

Pravidelným sledováním akčního letáku Intersport můžete své cenově výhodné nákupy rozplánovat tak, abyste příliš nezatížili Váš osobní nebo i rodinný rozpočet.

Intersport leták na tento týden – to jsou i výprodeje bez výjimky včetně již zlevněného zboží. Ať už se jedná o výprodej lyžařských brýlí a helem nebo kvalitních sportovních bot či outdoorového oblečení. Jestliže si zvyknete listovat nabídkou Intersport akčního letáku, brzy zjistíte, že má i své dodatečné slevy, které je třeba vyhledávat na jednotlivých prodejnách Intersport. Podrobnosti se dozvíte na webu: https://www.intersport.cz/prodejny.

Pokud upřednostňujete značkové sportovní oblečení pro celý rok a i celou rodinu, pak pravidelné sledování Intersport letáků Vám přinese určitý přehled o nabídce a Vy snadněji doplníte chybějící kousky oděvu. V letácích vždy najdete jak ošacení do hor, tak i do města. Navíc vlastník zákaznické karty, kterou může využívat celá rodina, včetně Vašich přátel, má navíc šanci dostávat další exkluzivní nabídky, které jsou Vám zasílány e-mailem nebo poštou.

ZÁKAZNICKÁ KARTA INTERSPORT

Nákupy přes bonusovou zákaznickou kartu se Vám sčítají a podle výše obratu můžete dosáhnout až 3% bonusu na Vaše další nákupy. Podrobnosti se dozvíte zde: https://www.intersport.cz/sluzby/zakaznicka-karta.

Další výhrou pro všechny je nákup dárkové karty. Potěší každého a Vám opět ušetří čas s vymýšlením vhodného dárku pro Vaše nejbližší.

DÁRKOVÁ KARTA INTERSPORT

Kartu pořídíte v několika hodnotách 200,-Kč; 500,-Kč; 1000,-Kč a 5000,-Kč.

https://www.intersport.cz/darkova-karta

INTERSPORT - SLUŽBY

Oficiální webové stránky společnosti Intersport https://www.intersport.cz/ nabízejí, mimo jiné, i služby zákazníkům. Vybrané prodejny Vám zajistí kompletní servis a seřízení Vašeho sportovního vybavení. Opravy kol, údržbu inline bruslí a skateboardů, seřízení lyží a snowbordů včetně potvrzení pro Váš lyžařský zájezd a mnohé další…

Podrobnosti a ceník jednotlivých služeb se dozvíte zde: https://www.intersport.cz/sluzby.