IKEA leták

IKEA – bytové zařízení pro lepší život

Ikea leták – pravidelná týdenní nabídka akčních cen na vybrané produkty je dostupná na oficiálních stránkách společnosti Ikea : https://www.ikea.com/cz/cs/campaigns/tydenni-nabidky-pub58f19e8e nebo i na našich stránkách mujletak.cz.

Platnost nabídky je po celý týden nebo do vyprodání zásob.

Leták Ikea – pokud hledáte příznivé ceny na dlouhodobě oblíbené Ikea produkty, zadejte si webovou stránku: https://www.ikea.com/cz/cs/campaigns/nova-nizsi-cena-pub8cfcca40 a možná Vás mile překvapí nabídka - Nová nižší cena. Týká se i sortimentu Ikea nábytek.

NOVÁ NIŽŠÍ CENA není dosažena snížením kvality produktů, ale nalezením nových způsobů, jak vyjít vstříc zákazníkům. Mimo jiné to znamená, že v nabídce zcela určitě naleznete oblíbené Ikea komody, a to v mnoha barevných provedení. Nebo Ikea kuchyně, které si dokonce můžete v online programu - planovanikuchyni.cz sami navrhnout.

Ikea akční leták nebo Ikea leták 2020, které jsou zákazníky také vyhledávány, Vás nasměrují opět k více možnostem výhodných nákupů. Týdenní nabídka nebo Nová nižší cena je dostupná i u sortimentu nábytku do ložnic. Nabídka je zaměřena nejen na Ikea postele, ale i na skříně, které si také můžete sami rozplánovat ve speciálních Ikea programech.

IKEA KATALOG – neni distribuován do schránek, ale je k dispozici pouze na prodejnách, kde si ho můžete vyzvednout osobně. K tomuto kroku se společnost IKEA rozhodla na základě celosvětového trendu ochrany přírody. Pokud si ale chcete z pohodlí domova přesto katalogem prolistovat a neplánujete zatím osobní návštěvu Ikea prodejen, můžete navštívit web: https://www.ikea.com/cz/cs/customer-service/catalogues/.

Nebo si projděte Ikea prospekty, které jsou k dispozici na oficiálním firemním webu v pdf formě. Pokud Vás něco zaujme, stačí prospekt vytisknout a Váš nákup v Ikea prodejně se může tímto postupem značně urychlit.

IKEA FAMILY KLUB – členství v klubu lze provést online registrací nebo přímo v kiosku obchodního domu Ikea, kde získáte kartu, která je nepřenosná. Členstvím v Ikea Family klubu získáváte určité výhody:

Pravidelné narozeninové dárky pro Vaše děti. Každý rok děti dostanou narozeninový dortík, tričko s různým motivem a navíc ještě získají 5 dětských Ikea penízků-škudlíků. Co je škudlík, jak, kde a do kdy mohou Vaše děti škudlíky využít, se dozvíte zde: https://www.ikea-family.cz/skudlik.

Společnost Ikea Family klub zasílá jednou za rok svým věrným členům formou e-mailu "nějaké překapení".

S kartou Ikea Family máte nárok na výhodnější cenu u jednoho hlavního jídla v restauraci Ikea a slevu na vybrané švédské lahůdky z Ikea obchůdku.

Každý měsíc mají držitelé karty možnost využít akčních cen na vybrané zboží v rámci jednotlivých Ikea domů. Aktuální nabídku obchodů si můžete prohlédnout zde: www.ikea-family/aktualni-nabidka. Stačí jen zadat konkrétní obchodní dům Ikea.

"Jejda, něco se nepovedlo", tak tahle služba umožňuje členům klubu vyměnit zdarma díl nábytku, který sami poškodili při montáži.

Karta Ikea Family klub Vám dovolí i využívat slevy u partnerských obchodů a e-shopů. Které to jsou, se ale dozvědí jen ti, kteří se přihlásí do svého profilu.

S kartou Vám budou k dispozici i všechny semináře, soutěže, workshopy a dílničky, které Ikea domy pořádají pro své nejmenší zákazníky. Aktuálně se o nich můžete informovat po kliknutí na tento odkaz: https://www.ikea-family.cz/co-se-deje-v-ikea.

A pokud chcete někomu udělat radost, darujte Ikea dárkovou kartu. Je v hodnotě 500,-Kč; 1000,-Kč nebo 1500,-korun. A můžete ji obdarovanému zaslat i e-mailem!