Iceland leták

ICELAND – dobré potraviny – POKAŽDÉ!

Iceland leták – vychází pravidelně, ale jeho nabídka se může na jednotlivých prodejnách lišit.

Leták Iceland – nabízí svoje zboží po celou dobu probíhající akce anebo jen do vyprodání zásob.

Zboží nabízené v akčním letáku Iceland je možné odebírat jen v obvyklém množství.

Aktuální nabídka Iceland letáku je Vám vždy k dispozici na našich stránkách mujletak.cz.

Pokud Vám nestačí využívat výhodné pravidelné Iceland letákové akční nabídky, vyzvedněte si v kterékoliv prodejně Iceland bonusovou kartu, která je hned aktivovaná, proto ji můžete okamžitě použít při nákupu, kde se Vám na účtence ihned připočítají body za tento nákup. Účtenku si schovejte a poté si v klidu domova vyhledáte na oficiálních stránkách www.iceland.cz ikonku s názvem- "bonus program" a svoji kartu podle pokynů na této stránce zaregistrujete.

ICELAND bonusová karta – to je sbírání bodů za každý Váš nákup.

Jen pro představu - za každých 30,-Kč se Vám připočte 1 bod. Když nasbíráte 100 bodů, od Vašeho nákupu Vám bude automaticky odpočítáno 100,-Kč. To vše proběhne přes Vaši pokladní účtenku a Vy si snadno zkontrolujete toto snížení ceny a navíc se na účtence i zobrazí, kolik bodů Vám ještě zbylo. Ty se opět budou připočítávat při dalším nákupu. A tak stále dokola…

ICELAND sortiment

Přestože v těchto britských supermarketech najdete i čerstvé potraviny od ovoce a zeleniny až po pečivo, základním sortimentem Iceland prodejen jsou mražené a chlazené produkty.

Pokud při svém prohlížení letáku Iceland upřednostníte produkty s tímto logem, věřte, že je to správná volba.

Iceland je značka britské kvality a serióznosti. Garancí těchto napsaných slov jsou tato fakta:

  • Tradice – vznik společnosti Iceland se datuje od roku 1970.
  • Kvalita – již od roku 1986 všechny výrobky s logem Iceland neobsahují žádná umělá barviva, aromata, zbylé konzervanty a glutaman sodný. Od roku 1990 společnost Iceland zakázala používání separátů (oddělené maso) do produktů své značky.

A v roce 1999 se tento zákaz rozšířil i na geneticky modifikované suroviny. Ty v žádném výrobku s logem Iceland nenajdete.

Začátkem nového tisíciletí vstupuje v platnost další garance. Společnost Iceland (jako první na světě) zakazuje používání umělých barviv ve slepičím krmivu.

  • Udržitelné podnikání - od roku 2018 nenajdete v jakýchkoliv potravinách s logem Iceland palmový olej. A navíc byly v tomto roce v prodejnách Iceland (v Anglii, Skotsku a Walesu) zkušebně instalovány automaty na vracení plastových lahví.

Zároveň v roce 2018 přijímá společnost Iceland závazek, že zcela eliminuje u svých výrobků plastové obaly, a to nejpozději do roku 2023.

Výrobky s logem Iceland jsou tedy sázkou na jistotu. Vyhledeje si je v akčním letáku Iceland a ověřte si jak chutnají!