Hruška leták

HRUŠKA – velkoobchod i maloobchodní síť prodejen

Hruška leták – nabízí akční nabídku zboží na každý týden

Katalog Hruška – nabízí zákazníkovi širší pohled na produkty, které jsou dlouhodobě cenově výhodné s platností na 2 měsíce.

Hruška leták i katalog jsou dostupné i v PDF formě a jsou součástí jak oficiálních stránek společnosti mojehruška. cz, tak i našich stránek mujleták.cz.

Další výhodné nabídky svých produktů, které pro Vás připravily jednotlivé prodejny HRUŠKA (Hruška Nový Jičín, Hruška Poruba, Hruška Dolní Benešov, Hruška Petříkovice nebo Hruška Uherský Brod a mnohé další...) se dozvíte i z rádia. Společnost Hruška s.r.o. již dlouhodobě spolupracuje s rádiem Čas a i jeho prostřednictvím posílá svým zákazníkům aktuální tipy na nákup.

Sortiment prodejen HRUŠKA

Potraviny čerstvé i trvanlivé - ovoce a zelenina, pekařské výrobky, maso a uzeniny, mléčné produkty a nápoje. Drogerie, potřeby pro domácnost a v neposlední řadě i spusta výrobků, které využijete při Vaší party nebo i jako dárek pro někoho z Vašich blízkých.

HRUŠKA nabízí i řadu výrobků pod vlastní značkou. Najdete je mezi sladkostmi, u mléčných nebo masných výrobků, mezi čaji nebo i balenou vodou.

Prodejny Hruška jsou ryze české, a proto koncept prodejní plochy podporuje přehledný a rychlý nákup v přívětivém prostředí. Od samého počátku vzniku maloobchodní sítě Hruška je kladen důraz na to, aby v každé prodejně byl vytvořen prostor pro osobní kontakt se zákazníkem. Prodejny chtějí být spotřebiteli co nejblíže. Hruška prodejny najdeme zejména na venkově i v menších městských lokalitách.

V současnosti je po České republice více jak 600 prodejen s logem Hruška a zhruba jednu třetinu této maloobchodní sítě tvoří prodejny, jejichž provozovatelé spolupracují se společností Hruška s.r.o. na principu franšízy.

S HRUŠKOU – je i zábava

Zvednout zákazníkovi náladu, pobavit ho, zpestřit mu nákup; soutěže, křížovky, akce, nákupní poukázky,... – i to je nabídka HRUŠKA.

Společnost Hruška je zapojena do soutěže "Rok života zadarmo" a v roce 2018 byla dokonce jejím hlavním sponzorem.

Jedná se o mimořádně oblíbenou hru, kterou produkuje již více jak 20 let moravské rádio ĆAS. Principem soutěže je každotýdenní vylosování úspěšného posluchače (hráče), který má nárok na velké množství atraktivních výher, včetně výhry "roční cena", což je cena, která vítězi pokryje v konkrétní oblasti života jeho roční náklady – ROK ŽIVOTA ZADARMO.

Kdo nevyhraje "roční cenu" nemusí zoufat. S Hruškou můžete soutěžit i jinak a vlastně také po celý rok. Stále jsou vymýšleny nové soutěže, jak zákazníkovi prodejen Hruška znásobit jeho radost při nakupování. Ostatně na oficiálním webu mojehruska.cz/soutěže – najdete spoustu nabídek, jak si zasoutěžit. Kdo by odolal soutěži na Facebooku o čokoládovou tyčinku Milka, o želatinové bonbóny nebo o instantní kafe?

Jakoby o nic nejde, ale přesto i malá výhra potěší každého! Na chodníku ji nenajdete!

Proč tedy Hruška akce, ať již jakéhokoliv druhu, nevyužít?