Flop leták

Flop leták na příští týden

Vychází každých 14 dní. Platnost letáku je od pondělí do neděle příštího týdne. V letáku naleznete přehled aktuálních slevových akcí sortimentu z prodejen Flop a to včetně slev u prémiové značky Dobrý výběr. Leták Flop nabízí také Víkendové akce, kdy můžete nakoupit kvalitní produkty za ty nejlepší možné ceny. Pro ty z vás, kteří rádi soutěžíte, najdete v letáku soutěžní křížovky o zajímavé ceny.

O společnosti Flop-Flosman

Potraviny Flop jsou výhradně český potravinářský řetězec. Působí hlavně v jižních, západních a středních Čechách. Další prodejny se nacházejí na Vysočině a jižní Moravě. Flop si zakládá na prodeji místních českých výrobků, které se vyznačují vysokou kvalitou a čerstvostí. Síť prodejen Flop byla založena v roce 1997. Zakladním pilířem skupiny byly pobočky společnosti FLOSMAN a.s.. Kromě maloobchodu se skupina FLOP-FLOSMAN věnuje také velkoobchodu v potravinářském, drogistickém a gastronomickém segmentu. Firemní motto "Flop je Vaše jistota" odkazuje na politiku společnosti, kdy se zákazníci mohou spolehnout na převážně české, kvalitní potraviny ve všech prodejnách Flop.

Společnost funguje jako franšízový koncept, kdy si zájemce o vlastní podnikání, může otevřít vlastní prodejnu pod hlavičkou Flop. Franšízant získá veškeré ověřené know-how společnosti Flop, aby mohl budovat stabilní a předvídatelné podnikání. Franchisingový koncept pomáhá skupině FLOP-FLOSMAN rychle expandovat a držet náskok před konkurencí.

Prémiová značka Dobrý výběr

Pokud si potrpíte na kvalitní uzeniny a masné výrobky, pak nesmí ujít Vaší pozornosti prémiová značka Dobrý výběr. V jejím sortimentu naleznete např. lahodné debrecínské párky, které obsahují 62% vepřového masa a 20% hověžího masa, dále výborné vídeňské párky s obsahem 61% vepřového a 20% hovězího masa a dále delikatesní špekáčky s podílem 60% vepřového masa a 25% hovězího masa. A to by nebyl pravý špekáček, kdyby neobsahoval špek. Ty z Dobrého výběru obsahují vepřový hřbetní špek. Pokud si chcete špekáčky z Flopu skutečně vychutnat, udělejte si z nich utopence. A to nejlépe hned teď! Prolistujte si aktuální Flop leták, jestli najdete v akci vhodné ingredience na nakládání.

Produkty dobrý výběr jsou vyrobeny podle poctivých řeznických receptur z 80. let minulého století. Neobsahují žádná barviva ani jiné konzervanty mimo soli. Bez té by uzeniny nebyly uzeninami. Tradiční receptury, vysoký podíl masa a vyvážený poměr koření dělá ze značky Dobrý výběr jasnou volbu na poli uzenářských výrobků.

Věrnostní program Flop Top

Nejvěrnější zákazníky odměňuje Flop dárky. Pokud ve Flopu často nakupujete, vyplatí se pořídit si TOP kartu. Na prodejně Flop Top stačí vyplnit registrační formulář a odevzdat ho. Výměnou za vyplněný formulář získáte zdarma Top kartu a přístup do věrnostního programu. Za každý nákup v prodejně Flop Top získáváte body, které si můžete proměnit na hodnotné dárky. Paleta dárků je pestrá, podle bodů můžete vybírat od těch nejmenších jako např. čokoláda až po ty nejhodnotnější jako např. automatická pračka, televize nebo zahradní bazén. Nakupovat v prodejnách Flop Top se vyplatí!

Doplňkové služby v prodejnách Flop

V prodejnách Flop si můžete dobít kredit mobilního telefonu, platit stravenkami nebo využít službu cashback. To jsou v podstatě peníze zpět z každého nákupu. Pro své blízké můžete také zakoupit dárkové poukazy, které si mohou vyměnit za libovolné zboží v hodnotě poukazu na prodejnách Flop. Pokud chodíte z práce pozdě odpoledne a máte chuť na čerstvé pečivo, můžete využít nabídky dopékaného pečiva přímo na prodejnách. Pochutnáte si tak např. na křupavavé kaiserce nebo chlebu jako při snídani. Další zajímavou službou, která stojí za zmínku jsou čepovaná vína. Můžete vybírat z několika odrůd, které dovážíme z jižních států Evropy. Jedná se o pečlivě vybraná vína od našich sommeliérů. Před nákupem a zaplacením je můžete ochutnat na prodejně, zda jste spokojeni s jejich chutí a kvalitou.