ESO MARKET leták

ESO MARKET – maloobchodní síť prodejců potravin

ESO MARKET leták – jedinečná nabídka výhodných akčních cen zejména na potraviny českého původu.

Leták ESO MARKET – zobrazuje nabídku svého celého sortimentu, ale na jednotlivých prodejnách se může nabídka lišit. Lahůdky, krájené uzeniny a maso nebo i produkty z drogerie najdete pouze v obchodech, které jsou vybaveny tímto úsekem. Zboží je na prodejnách vždy k dispozici do vyprodání zásob.

V každém ESO MARKET letáku najdete seznam všech ESO MARKET prodejen, včetně adresy, kde obchod hledat, takže

si můžete pro svůj nákup zvolit tu nejbižší.

Leták ESO MARKET aktuální vychází také pravidelně i na našich stránkách mujletak.cz.

O společnosti ESO MARKET

Maloobchodní síť prodejců potravin pod logem ESO MARKET je ve skutečnosti síť samostatných obchodníků, kterou sdružuje Družstvo ESO MARKET. V současnosti je to již téměř 300 obchodů.

Oficiální webové stránky esomarket.cz Vám nabízí i podrobnou mapu svých provozoven po celé České republice. Detailně zde zjistíte, které regiony jsou již "obsazeny" a kde je relativně dost velký prostor, který by Vás lákal k založení svého samostatného obchodu pod logem ESO MARKET.

Družstvo ESO MARKET, které bylo založeno v roce 1998, je totiž spolupráci s dalšími partnery stále otevřeno.

Tento transparentní systém spolupráce je podmíněn dodržováním předem daných pravidel a zásad. Dalším důležitým základem pro přijetí do této obchodní sítě je, aby prostory prodejny umožňovaly provozovat tradiční obchod. I to je jeden z pilířů, který chce Družstvo ESO MARKET podporovat. Více osobního kontaktu se zákazníkem, který se v dnešní době hypermarketů zcela vytrácí.

Pokud tedy máte chuť obchodovat tradičním způsobem a jsou Vám blízké zásady dobré platební morálky, pak Vám členství v Družstvu ESO MARKET umožní dosáhnout na zajímavou marketingovou podporu.

Výhody tohoto členství jsou zejména v získání výhodnějších nákupních podmínek u širokého sortimentu zboží, v možnostech využívání různých forem podpory prodeje, včetně vydávání společných akčních letáků ESO MARKET.

Neméně důležitým faktem je, že i družstvo ESO MARKET je členem Asociace českého tradičního obchodu (tzv. AČTO).

Tato asociace, která je podporována Evropským sociálním fondem, zaštiťuje od roku 2019 projekt "Vzdělávání k rozvoji českého tradičního obchodu".

Posláním tohoto projektu je, mimo jiné, zvýšit manažerskou úroveň svých členů, a tím přirozeně zvýšit i dovednosti českých obchodníků, což se poté projeví na zlepšení poskytovaných služeb zákazníkovi. Všichni na tom „vydělají“ - včetně posílení českého nezávislého trhu.

V projektu AČTO jsou zapojeni nejen obchodníci, ale i čeští výrobci potravin. Díky této podpoře jsou jejich výrobky často levnější v českých maloobchodech oproti ceně, kterou nabízí zahraniční řetězce.

Nakonec i v akčních letácích ESO MARKET najdete široký sortiment českých výrobků (pečivo, čokolády, cukrovinky, masné a uzenářské produkty, nápoje alko i nealko,...). Krajanka, Herkules, Budvar, gothajský salám, Blaťácké zlato, Bohemia sekt, Dobrá voda, Alpa - Francovka, BeBe sušenky - i to je česká tradice!