ENAPO leták

ENAPO – blízko Vašeho domova

ENAPO leták vychází pravidelně jak v tištěné formě, tak i online na oficiálních stránkách enapo.cz a najdete ho i na našich stránkách mujletak.cz.

Nabídka ENAPO letáku je obohacena i o aktuální víkendovou nabídku, která platí vždy od pátku do neděle.

Akční leták ENAPO je nejen nabídka výhodných cen na oblíbené produkty, ale každý ENAPO nový leták přináší i několik zajímavých receptů. Tato "maličkost" dělá z každého letáku ENAPO tak trochu i jídelníček pro Vaši rodinu. Suroviny jednotlivých receptů pokaždé vycházejí z akční nabídky zboží a v letáku ENAPO jsou viditelně označeny červenou barvou.

Pokud tedy pravidelně dostáváte tištěný ENAPO aktuální leták, můžete si jednotlivé recepty vystřihnout a založit si z nich vlastní domácí "ENAPO receptář".

Síť prodejen ENAPO

Tradiční, ryze českého původu ENAPO prodejny preferují nejen regionální potraviny a produkty, ale svoje "image" si budují zejména podporováním vstřícného prostředí svých prodejen, které umožňuje i osobní komunikaci se zákazníky, a na komunikaci založené na čestnosti a důvěře.

ENAPO prodejny jsou na českém trhu více jak 20 let a jsou "blízko Vašeho domova", jak se můžeme dočíst ze sloganu na reklamním letáku ENAPO. Obchody ENAPO proto najdete v městských lokalitách i na venkově.

Sortiment ENAPO prodejen

Provozovatelé sítě ENAPO prodejen si zakládají na rozmanitosti svojí nabídky produktů, u kterých upřednostňují tato kritéria: český výrobek od českého výrobce nebo místo výroby území České republiky.

V prodejnách naleznete zboží proto vždy v té nejlepší kvalitě a čerstvosti - pečivo, mléčné a masné výrobky, mnoho lahůdek včetně salátů. Sortiment je sestavován i s ohledem na oblíbené a známé výrobky, ostatně každý akční leták ENAPO je toho důkazem.

Vlastní značky

Pokud chce zákazník ušetřit, má možnost vybírat i z několika stálých značek prodejen ENAPO.

Značka AVE nabízí za výhodné ceny přes 200 různých výrobků každodenní spotřeby (mléčné výrobky, cukrovinky, cereálie, nápoje včetně lihovin a dokonce i prostředky na úklid a výrobky pro osobní hygienu).

Další, neméně oblíbenou značkou jsou zejména dětské produkty označené logem Ríša. Barevný klokánek na smetanových krémech, kojeneckých výživách, pitíček nebo oblíbených piškotech tradiční české receptury již zdaleka láká dětské zákazníky a jejich maminky, které rády tyto produkty v regálech prodejen vyhledávají. Pod značkou klokánka Ríši jsou i výrobky dětské drogerie.

Další drogistické zboží, od výrobků pro každodenní hygienickou péči o tělo po kosmetické produkty, najdete pod značkou Lizy.

Logo Lizy Praktik označuje širokou řadu přípravků pro úklid každé domácnosti.

ENAPO prodejny mají i svoji značku pro luxusní výrobky, které zákazníci vyhledávají pro výjimečné chvíle nebo jako originální dárek.

Tyto prémiové výrobky mají i elegantní balení s logem Exclusive of Nature. Sortiment pod touto značkou je opravdu rozmanitý, zároveň tedy i vhodný na vytvoření dárkového balíčku či koše.

ENAPO aktuální leták s tímto záměrem spotřebitele také počítá a často nabízí zvýhodněnou cenu i na tyto exklusivní produkty.