Dům barev leták

DŮM BAREV – EXPERT NA BARVY

Dům barev leták – akční nabídka zboží na vybrané značky barev a příslušenství vychází pravidelně a je součástí i našich webových stránek mujletak.cz.

Dům barev - ceník naleznete na webových stránkách jednotlivých prodejen. Stačí si vyhledat na webu www.dumbarev.cz/prodejny mapu s vyobrazením všech prodejních míst po celé České republice. V současnosti již naleznete 110 těchto specializovaných obchodů:

Dům barev České Budějovice; Brno; Hodonín; Jindřichův Hradec; Vracov; Strážnice; Hodonín; Uherské Hradiště; Kyjov; Veselí nad Moravou; Valašské Meziříčí; Rožnov pod Radhoštěm; Nový Jičín; Přerov; Bystřice pod Hostýnem; Kroměříž; Otrokovice; Napajedla; Vizovice; Třinec; Český Těšín; Opava; Ostrava; Hlučín; Žamberk; Hradec Králové; Pardubice; Chrudim; Litomyšl; Jablonec nad Nisou; Mladá Boleslav; Nymburk; Jičín; Děčín; Ústí nad Labem; Litoměřice; Teplice; Kadaň; Žatec; Karlovy Vary; Sokolov; Cheb; Mariánské Lázně; Tachov; Plzeň; Rokycany; Horšovský Týn; Domažlice; Písek; Vodňany; Český Krumlov;...

Síť prodejen pod logem Dům barev nabízí vše, co potřebujete při malování a natírání. Každá prodejna má svůj vyškolený personál, který Vám poradí s výběrem nejvhodnějšího produktu pro Váš záměr. Všechny obchody jsou vybaveny i tónovacím automatem. Snadno tak zjistíte, jak si namíchat Váš vysněný barevný odstín. Tónovací automat jich nabízí až 20 000.

Každý "Dům barev" nabízí barvy vnitřní i fasádní včetně veškerého malířského příslušenství. Barvy na dřevo a kov naleznete jak základní, tak i vrchní. V sortimentu naleznete nejen laky, lazury, mořidla, napouštědla, oleje, vosky, ale i omítky a stěrky; speciální barvy včetně tónovacích; produkty pro úpravy i opravy povrchů, taktéž sanační a napouštěcí prostředky na stěny nebo technické a chemické přípravky.

Zárukou kvality veškeré nabídky prodejen pod značkou Dům barev je propojení této obchodní sítě se společností PPG. Tato společnost je v současnosti světovým lídrem v oblasti produkce barev a dalšího příslušenství. Technologie výrobků je neustále inovovaná. PPG působí ve více jak 60 zemích.

Dům barev nabízí ve svém sortimentu tyto značky:

Johnstones; PROGold; Primalex; Balakryl; Praktik; Blue Line; Bondex; Sigma. Mnohé z těchto značek jsou též součástí skupiny PPG.

Být součástí skupiny PPG znamená, mimo jiné, okamžitou dostupnost k nejnovějším produktům, které vznikají ve 140 továrnách po celém světě. Společnost PPG, to je i 125 let stará tradice nápadů a inovace v oblasti technologií barev, laků, skla a skelných vláken.

DŮM BAREV online PORADNA:

  • Jakou barvu mám použít do koupelny na dřevo?
  • Jaký nátěr použít na stěny v ordinaci?
  • Čím opravit nátěr na laminátové lodi?
  • Co použít na betonovou podlahu v kotci pro psa?
  • Chci natřít plot, ale ekologickou barvou. Co mi, prosím, poradíte?
  • Existuje fialový nátěr na dřevo?
  • Čím natřít cihly v interiéru?

...a na mnohé další dotazy mají online odpověď na webu www.dumbarev/poradna.

Najděte si svůj Dům barev – a objevte "ceny na dně".