Dr. Max leták

Leták Dr. Max

Akční leták Dr. Max vychází vždy na konci každého měsíce a zpravidla je platný na celý následující měsíc. V akčním letáku naleznete akční ceny na vybrané produkty známých farmaceutických značek vč. výrobků privátní značky Dr. Max. V letáku najdete klasické slevy, kdy je vybrané zboží zlevněno o určitou částku nebo množstevní slevy, kdy při nákupu jednoho produktu, dostanete druhý zdarma. Leták Dr. Max patří mezi nejoblíbenější lékárenské letáky na českém trhu.

O společnosti Dr. Max

Lékárny Dr. Max jsou se 450 pobočkami největší farmaceutickou sítí v České republice. Síť lékáren provozuje společnost Česká lékárna holding (ČLH), která patří do koncernu Penta Investments. Lékárny Dr. Max mají své pobočky na Slovensku, Polsku, Rumunsku, Srbsku a Itálii. Koncern zaměstnává více jak 2500 farmaceutických pracovníků. V roce 2018 vygenerovaly společnosti koncernu 18 miliard korun.

Seznam všech poboček lékáren naleznete na stránkách drmax.cz. Více jak polovina lékáren se nachází v obchodních centrech. Otevírací doba lékáren Dr. Max je 7 dní v týdnu od 8 do 20 hodin.

Sledujte akční leták Dr. Max, který Vás pravidelně informuje o akcích a slevách ve všech lékárnách Dr. Max.

Privátní značka Dr. Max a výhradní zastoupení dermatologických značek

Kromě zavadených farmaceutických značek nabízí lékárny Dr. Max také své vlastní produkty pod stejnojmenou značkou. V portfoliu naleznete více jak 100 registrovaných léčiv, doplňků stravy nebo zdravotnických pomůcek. Díky tomuto konceptu získávají zákazníci kvalitní produkty za přiměřené ceny. Výrobky pod značkou Dr. Max můžete exkluzivně zakoupit ve značkových kamenných pobočkách nebo ve značkovém e-shopu drmax.cz.

Kromě zdraví se Dr. Max specializuje také na krásu a péči o pleť. Ve svých lékárnách provozuje Dr. Max tzv. dermocentra, kde si zájemci mohou nechat od vyškolených poradců provést diagnostiku pleti. Na základě výsledků získají doporučení na nákup vhodné kosmetiky pro jejich typ pleti. Za pozornost stojí luxusní značky dermokosmetiky Uriage, Equilibria a Nuance, pro které má Dr. Max výhradní zastoupení.

Vlastní vývoj a příprava v laboratořích

Sesterská společnost Dr. Max Pharma je jedním z největším producentů volných léčiv v CEE regionu. Pro koncern zajišťuje výrobu produktů po značkou Dr. Max a také působí jako smluvní výrobce pro mnohé farmaceutické a obchodní společnosti po celém světě. Díky tomuto konceptu výroby "in house" má Dr. Max pod kontrolou celý proces distribuce vlastních výrobků - od výroby až po následný prodej. Tím může zaručit vysokou kvalitu svých značkových produktů a zároveň garantovat přiměřené ceny.

V této době disponuje Dr. Max také dvěmi vlastními centrálními laboratořemi (Praha, Brno), kde probíhá vývoj individuálně připravovaných farmaceutických produktů. Investicemi do vlastních laboratoří reaguje Dr. Max na zvyšující se poptávku zákazníků po typu produktů vyžadujících individuální přípravu.

Dr. Max a filantropie

Značka Dr. Max je známá i svou filantropickou činností. V rámci programu malých grantů podporuje hlavně děti a seniory. Zvláštní pozornost si zaslouží projekt Taxík Maxík, kde Dr. Max spolupracuje s Kontem Bariéry. Z každého prodaného výrobku pod vlastní značkou příspívá Dr. Max jednu korunu na nákup speciálně upravených automobilů na převravu handicapovaných osob. Takto se vybralo již od roku 2015 několik milionů korun, ze kterých se financoval nákup 12 mikrobusů.

Karta výhod Dr. Max - zákaznický a věrnostní program

Pokud hledáte další slevy a výhody při nákupech v lékárnách a e-shopu Dr. Max, pořiďte si vlastní Kartu výhod. Tento důmyslný zákaznický program patří v České republice k těm nejlepším. Jako registrovaný člen v rámci věrnostního programu získáváte velké množství benefitů. Mezi ty nejlepší patří:

1. Více než polovina léků bez doplatku.
2. Sleva až polovina z doplatku na recept.
3. Individuální slevové kupony.
4. Online lékařská konzultace 2x ročně zdarma.
5. Mobilní aplikace Dr. Max.

Jak získat kartu výhod Dr. Max?

Registrujte se online na kartavyhod.drmax.cz nebo vyplňte příslušný formulář na jakékoliv pobočce lékárny Dr. Max.