Country Life leták

Country Life – BIO pro českého spotřebitele

Country Life nabídka – vše a vždy jen v biokvalitě

Časopis Dobroty – pravidelný leták Country Life, se kterým "se proletíte" světem biopotravin, biokosmetiky, zdravého a udržitelného způsobu života.

"Dobroty" vycházejí většinou 2x do roka a jsou součástí i našich stránek mujletak.cz.

O společnosti COUNTRY LIFE

V roce 1991 vznikl první velkoobchod a prodejna firmy Country Life. První prodejna v Melantrichově ulici v Praze je doposud, ale přibyly k ní další obchody, a to nejen po Praze. Zatím jako poslední byla otevřena zcela v novém a moderním stylu bioprodejna na Letné.

Součástí prodejny v Melantrichovce je i restaurace Country Life a bioprodejna v Jungmanově ulici nabízí v prvním patře i občerstvení.

Některé z obchodů Country Life se zase specializují jen na určitý sortiment. Například na přírodní kosmetiku nebo bezlepkové výrobky.

Ostatně společnost Country Life má od roku 2014 v Kladně svoji vlastní pekárnu na slané i sladké bezlepkové produkty.

COUNTRY LIFE – velkoobchod

V současnosti je firma Country Life největším českým dovozcem a obchodníkem s bioprodukty. Společnost jich nabízí ve svém sortimentu více jak 1500. Jedná se zejména o zeleninu a ovoce, pečivo, trvanlivé a chlazené potraviny, přírodní kosmetiku včetně ekologických čistících prostředků.

Od roku 2016 má firma svůj velkoobchod ve větších prostorách v Rudném u Prahy.

COUNTRY LIFE – to je i ekofarma

Firma si od roku 1992 sama pěstuje v biokvalitě obilí, zeleninu i ovoce a získala za to i ocenění pro ekologické zemědělce.

COUNTRY LIFE – biopekárna

Co si v Country Life upečou, to si také rozvezou, a nejen do vlastních bioobchodů a restaurací, ale i do prodejen zdravé výživy po celé České republice.

V nabídce biopekárny Country Life najdete mnoho druhů křupavých semínkových chlebů včetně celozrnného kváskového chleba.

COUNTRY LIFE - ekocentrum

Společnost Country Life má sídlo v Nenačovicích. Součástí tohoto prostoru je ekologické centrum.

Budova, která byla původně kravín, byla přestavěna a v současnosti splňuje parametry tzv. pasivního domu.

Informovat a vzdělávat veřejnost jak lépe žít v souladu s přírodou, jak pozitivně ovlivnit svoje zdraví v souvislosti s tím, co jím, i to je jedna z cest, kterou společnost Country Life také razí.

Časopis Country Life - Dobroty, který pravidelně vychází od roku 2012 ostatně o všem také informuje.

Aktuálně Vás upozorní na novinky v oblasti bioproduktů, poradí jak a s čím ekologicky uklidit či vyprat nebo Vám nabídne mnoho tipů na změnu Vašeho jídelníčku. Dostane se Vám vysvětlení, proč je důležité upřednostňovat biopotraviny před těmi konvenčními.

Country Life bio "Dobroty" - to je i nabídka mnoha receptů, aby změna nebyla tak bolestivá

Na oficiálních stránkách Country Life se dočteme:

"Byli jsme první, kdo přinesl biopotraviny na český trh, a nepochybně tak budeme činit i do budoucna."