COOP leták

COOP leták – informace

Akční nabídka letáků COOP TUTY, COOP TIP, COOP TIP Extra a COOP Super trvá obvykle 14 dní.

O společnosti COOP

Značka COOP vznikla v Anglii v 1. polovině 19. století. Název vychází z anglického slova "cooperative" - označení pro družstva nebo spolupracující společnosti.

V současnosti patří řetězce COOP k jednomu z nejoblíbenějších maloobchodních prodejců potravin.

Začátky společného hospodaření a provozování podniků můžeme dohledat i v Čechách v období mezi dvěma světovými válkami. Drobní výrobci, obchodníci, zemědělci se sdružovali do různých spotřebních a výrobních družstev, aby společně hospodařili a provozovali podniky (konzumy, pohostinství,...).

Hlavním účelem tohoto sdružování byly výhodnější velkoobchodní nákupy, užívání společné značky ap.

Ani po roce 1948 společenství nevymizela, ale družstva byla řízena centrálně z Ústředního svazu spotřebních družstev v Praze, který stanovoval jednotné směrnice.

Úkolem družstva Jednota (Konzum) bylo zajistit potraviny a spotřební zboží pro venkov. Ve městech dominoval socialistický obchod Pramen a pohostinství se sdružovalo pod národním podnikem Restaurace a jídelny.

Pod jednotný název COOP vstupují česká družstva Konzum a Jednota v roce 2007.

Řetězec COOP pod sebou sdružuje prodejny s názvy: Coop Terno, Coop Diskont, Coop Stavebniny, Coop Tuty, Coop Tip a KONZUM.

Jednotlivé obchody se mezi sebou liší ve velikosti prodejní plochy a sortimentu.

Sortiment COOP

Skupina COOP - svaz českých a moravských spotřebitelských družstev vlastní značky, které rozděluje do několika řad.

Základní řada "Klasik" zahrnuje základní potraviny (mouku, cukr, rýži,...), nejběžnější výrobky z oblasti drogerie (toaletní papír, prací prášky,...) a základní krmivo pro kočky a psy.

Pokud leták COOP nabízí produkty pod značkou COOP Premium, očekávejte luxusní výrobky pro výjimečné příležitosti.

Nejširší sortiment nabízí značka COOP "Standard" - a proto je rozdělena na jednotlivé názvy, které jsou odvozeny od účelu jednotlivých produktů.

Mléčné výrobky hledejte v TUTY letáku pod názvem "Ranko" (kakaový nebo vanilkový termix, acidofilní mléko, pomazánková másla, smetana do kávy i na vaření,...).

Logo "Dolcezza" označuje sladkosti (hořické trubičky, banánek v čokoládě, čokoládové jazýčky, sójový suk,...).

Jednota COOP leták nám radí, že ráno je dobré nastartovat s voňavou kávou nebo lahodným čajem. Hledejte je pod značkou "Nový den". A pokud dostanete chuť na sladký lívaneček nebo palačinky, aby snídaně byla dokonalá, tyto základní sypké směsi se skrývají pod logem "Varoma".

Produkty pod značkou "Doma" doplní Vaši domácnost o talířky, hrnky, misky, houbičky, utěrky a mnohé další.

Zahrádkáře potěší výrobky značky "Fortel" - osiva, hnojiva, substráty, zemina.

Logo "Inspired" se prý nechalo inspirovat speciálními požadavky zákazníků na osobní hygienu. Jen pro inspiraci - mýdla s aloe vera, olivovým olejem, zeleným čajem; pěna do koupele s lotosovým květem nebo rašelinou; sprchový gel s medem a propolisem...

Chcete kupovat opravdovou kvalitu vynikající chuti a v nejširší možné míře českého původu?

Značka COOP "Dobré jistoty" to jistí.

Jednota leták COOP zajistí aktuální akční ceny.

COOP = VŠECHNO DOBRÉ