bonprix leták

bonprix leták – informace

Leták bonprix nabízí výprodejové módní zboží pouze online a můžete si ho prohlédnout každý týden i na našich stránkách mujletak.cz.

Katalog bonprix je vždy zaměřen na sezónní módu, vychází 4x do roka a nabídne Vám jak oblečení, tak i módní doplňky. Katalog bonprix vychází v tištěné 100 stránkové formě a můžete si objednat jeho zasílání do schránky.

O společnosti bonprix

Aktuální a inspirativní nabídka módy za výhodné ceny v katalogu bonprix nebo výprodejové akce v letáku bonprix láká zákazníky k opakovaným návštěvám tohoto mezinárodního e-shopu. A to se projevuje i na celkovém úspěchu firmy.

Jen v letech 2018 – 2019 získalo bonprix v internetovém prodeji téměř 85% z celosvětového obratu.

Zákazníci prostě rádi navštěvují jak kamenné obchody společnosti bonprix, tak i webové stránky včetně letáku bonprix.

Společnost bonprix působí na trhu s módou již více jak 30 let. Z malého zásilkového obchodu, který byl založen v roce 1986 v Německu, se firma rozrostla do mezinárodně uznávaného prodejce módy a dnes se řadí do první desítky online prodejců oděvů.

Společnost bonprix sídlí v Hamburku, kde má i svůj módní dům.

V současnosti firma bonprix působí ve 30 zemích a obsluhuje více jak 35 miliónů zákazníků po celém světě.

V České republice podniká bonprix od roku 2004.

Sortiment bonprix

Na oficiálních stránkách bonprix.cz se dočteme:

"Každý kus oblečení musí být natolik dobrý, aby se brzy stal Vaším oblíbeným kouskem, a to při vysoké kvalitě za dobrou cenu."

Za úspěchem společnosti bonprix stojí jistě i další fakt, že její móda se zaměřuje na zákazníky všech velikostí, včetně velikostí nestandardních. Z nabídky si vyberete od čísla 32 až po velikost 58.

Stačí i jen zběžně prolistovat katalogem nebo letákem bonprix a u každého módního kousku, ať jsou to koktejlové šaty, džíny, pyžamo nebo i spodní prádlo, vždy vybíráte z několikerého množství velikostí. To jistě potěší!

Dalším bonusem při výběru oblečení v e-shopu je možnost využití různých návodů, jak zvolit optimální střih či velikost.

Katalog bonprix včetně letáku bonprix nabízí módu pro každou příležitost. Doslova od tenisek po večerní róbu.

Zákazníci mohou vybírat z 5 značek, které mají vždy svůj specifický styl. Výhodou je, že výběr Vašeho oblečení může jít i napříč těmito značkami. Prostě nakombinujete jednotlivé módní kousky tak, aby vyjádřily Vaši osobnost.

Značka "bpc collection" - léžérní pohodlná móda pro každý den

Značka "bpc selection" - móda z jemných materiálů, která podpoří klasický elegantní styl

Značka "BODYFLIRT" - je značkou pro trendy módu, pro ženu, která ráda dává najevo svoji ženskost

Značka "RAINBOW" - módní trendy kousky inspirované módou z přehlídkových mol

Značka "John Baner" - džíny všech možných střihů a velikostí

Další zajímavostí v nabídce katalogu bonprix je "udržitelná kolekce". Oděvy z této kolekce jsou vyrobeny z "ekologické bavlny" - což je bavlna, která se pěstuje a zpracovává s ohledem k člověku i životnímu prostředí. Jinými slovy, dobrý pocit mají všichni: příroda, ten kdo bavlnu pěstuje a vyrábí z ní látky, tak i ten, kdo se do této bavlny obléká!

Prostě móda z letáků bonprix by neměla chybět v žádném šatníku!