Billa leták

Billa leták od středy

Velký leták Billa platí pro většinu prodejen a má vždy 20 stran. Můžete zde najít speciální akci Nedělní jackpot (produkt za velmi výhodnou cenu pouze v neděli, tam kde mají v neděli zavřeno platí nabídka v sobotu), nebo zboží zlevněné pouze pro majitele karty Billa. Jeho menší varianta se nazývá Malý leták a má jen 4 strany. Malý leták platí pro prodejny Brno: Kolaříkova, Minoritská, Srbská, nám. Svobody; České Budějovice: J. Opletala; Děčín: Plzeňská, Řetězová; Karlovy Vary: T. G. Masaryka; Olomouc: 8. května; Praha: Evropská, Jankovcova, Hlavní nádraží, Karlovo náměstí, Korunní, Radimova, Siemensova, Sokolovská, Spálená – Quadrio, Vodičkova, 8. listopadu; Prostějov: Dukelská brána; Turnov: Studentská; Zlín: T. G. Masaryka.

Leták Billa Bonus club

Tento leták vychází každých 14 dní a je určen pro držitele Billa karty. Chcete li se stát členem, vyplňte přihlášku a odevzdejte ji u pokladny. Kartička vám přijde poštou.

Leták Čerstvé ryby

Vycházel pravidelně každý týden. Prozatím nevychází.

Billa leták na příští týden

Vychází v úterý odpoledne. Platnost letáku je obvykle od středy do úterý příštího týdne.

O společnosti

BILLA ČR je součástí skupiny REWE International AG. Na českém trhu působí od roku 1990. S obratem ve výši 22,6 mld. Kč, s 215 prodejnami a 6 000 zaměstnanci je BILLA lídrem na trhu supermarketů. Na průměrné prodejní ploše 900 m2 nabízí široký výběr produktů známých i privátních značek. Velký důraz je kladen na čerstvý sortiment, jako jsou lahůdky, pečivo, ovoce a zelenina, mléčné produkty, maso a chlazené produkty. BILLA se soustředí na podporu českých producentů, proto české potraviny tvoří většinu jejího sortimentu. České potraviny jsou také součástí privátních značek řetězce Billa – Vocílka, Naše bio, BILLA značka, BILLA Premium, BILLA Easy, Clever a Česká farma. Zdroj: www.billa.cz

Leták BILLA - jak často letáky vychází

BILLA - řetězec obchodů s potravinami, kde prý je radost nakupovat, píše upoutávka v každém BILLA letáku. Tak do nich nahlédneme a posoudíme sortiment, rozmanitost a výhodnost cen. Ve Velkém akčním letáku BILLA je nabízeno zboží za výhodnější ceny od čtvrtka do úterý následujícího týdne. Ten samý princip platí i u Malého letáku BILLA. Katalog BILLA Travel je měsíčník a jedenkrát za 14 dní vychází leták BILLA Bonus clubu.

Sortiment BILLA

Nabídka sortimentu začíná u ovoce a zeleniny, kde nám BILLA leták garantuje, že vybírá nejkratší možnou cestu od pěstitele až k zákazníkovi. U masa, včetně většiny masných výrobků, se dočteme, že je v nabídce upřednostňováno maso z českých chovů a to zejména od firmy Vocílka.

U nabídky pečiva BILLA leták hlásí: "Každých 30 minut křupavé pečivo. Pečivo bude ještě horké, a to přímo z pece." Pro zákazníka to v praxi znamená, že ať přijde do obchodu těsně po otevření nebo před zavíračkou, přivítá ho vůně čerstvě upečeného chleba nebo bagetky.

Mléko, máslo, měkké i tvrdé sýry, jogurty, pomazánky, kefíry, tvaroh... - rozmanitý sortiment mléčných výrobků, které najdeme jak pod značkou českých výrobců (Olma, Kunín, Madeta,...), tak i pod logem Clever.

Značky Billa - Clever, Naše Bio, FREE, EAZY, Premium

Označení produktů logem Clever najdeme v akčním BILLA letáku i u výrobků z jiného sortimentu. Garantuje prý ověřenou kvalitu produktů za diskontní ceny.

"Naše Bio" je zase označení potravin, při jejichž pěstování, chovu a zpracování jsou dodržována přísná pravidla pro certifikaci bio. V žádném BILLA letáku na příští týden nechybí tedy i nabídka těchto výrobků, které jsou vyprodukovány s ohledem na životní prostředí.

Obchody BILLA nabízí mezi běžným sortimentem i výrobky z kategorie bezlepkových potravin. Tyto produkty se skrývají pod logem "FREE" a nejsou v nich použity ani zvýrazňovače chuti, přestože nejsou bez chuti, dozvíme se z oficiálních stránek firmy. Většina letáků BILLA má vždy akční cenu i na některý z těchto výrobků.

Jsou dny, kdy člověk potřebuje ušetřit čas. I na tohle jsou v BILLE připraveni. Pod značkou "EASY" najdeme hotová jídla, která nám nahradí rychlý oběd, svačinu nebo i večeři. Můžeme si vybrat z různých druhů sendvičů a baget, míchaných zeleninových či ovocných salátů v krabičce nebo vakuově uzavřených hotových jídel.

BILLA Premium - výjimečné produkty špičkové kvality. Elegantní černá etiketa se zlatým logem neunikne naší pozornosti ani v akčním letáku BILLA. Pokud máme chuť na něco luxusního, pořídíme tento výrobek za cenu, kterou si můžeme dovolit každý den.

BILLA Bonus Club

Leták BILLA Bonus clubu navíc nabídne členům slevy až 50% na vybrané zboží, 75% na zboží v kampani a v den Vašich narozenin 10% slevu na 1 nákup. To je prostě BILLA - v českém překladu této obchodní zkratky - doslova "levný obchod". BILLA - přesně podle mého gusta, jak hlásí slogan pod oficiálním logem firmy.