Biedronka leták

BIEDRONKA – nízké ceny každý den

Biedronka leták – týdenní nabídka akčních cen na vybraný široký sortiment zboží. Leták vychází pravidelně a je součástí i našich stánek mujleták.cz.

Leták Biedronka – to jsou i nové produkty; DADA uvítací balíček; pivní koutek; květinové inspirace,...

Akční leták Biedronka – Vám nabídne různé možnosti, jak ušetřit. Množstevní slevy – kup 3 a zaplať jen za 2, superceny nebo speciální ceny pro držitele zákaznické karty.

Zákaznická karta "Moje Biedronka" (moje beruška) - to jsou další výhodné nabídky a atraktivní slevy, které jsou každému zájemci dostupné po registraci karty na oficiálních webových stránkách www.biedronka.pl/mojabiedronka.

Karty jsou udělány formou přívěsku na klíče a karty lze i sdílet.

S Biedronkou můžete každý týden i soutěžit – někdy soutěžíte o pochutiny, jindy o produkty ze spotřebního nebo drogistického zboží.

Polské letáky Biedronka poskytují svojí nabídkou i zajímavé tipy na dárky. Darujte "dárkovou kartu Biedronka" a nechte na obdarovaném, ať si i nakupování užije jako dárek - dárková karta je mnohdy lepší než kapesné.

O společnosti BIEDRONKA

Jeronimo Martins Polska SA je provozovatelem prodejen Biedronka, největší maloobchodní sítě v Polsku. Tato síť téměř 3000 obchodů Biedronka je na polském trhu více jak 20 let a je druhým největším polským soukromým zaměstnavatelem. V současnosti zaměstnává okolo 65 000 lidí. Hlavní strategií obchodního řetězce Biedronka je, nabídnout denně zákazníkovi výrobky nejvyšší kvality za výhodné ceny. Ostatně každý aktuální leták Biedronka je toho důkazem.

Obchod s logem Biedronka lze provozovat i na základě spolupráce s firmou podle předem daných pravidel. Společnost Vám zajistí vybavení prodejny a vyškolení personálu včetně Vás. Budete mít k dispozici kompletní know-how a marketingovou podporu na všechny reklamní a propagační akce.

Společnost Jeronimo Martins Polska SA získala za dobu svého působení i mnohá ocenění. Mimo jiné ocenění v roce 2015 - "Velký modernizátor Evropy"; "Service Quality Star 2016"; nebo i ocenění v soutěži "Polish Business Patriotism Index", kdy firma v této soutěži vyšla s hodnocením, jako jedna z nejvíce vlasteneckých společností.

Budovat obchod s Biedronkou je šance na úspěch!

Sortiment prodejen Biedronka

Logo Biedronka je v Polsku druhou nejoceňovanější značkou. Společnost Biedronka spolupracuje s více jak 1000 polských dodavatelů a jejich zboží tvoří až 92 % celkového sortimentu jejich prodejen. Pokud nahlédneme do letáku Biedronka, najdeme v nabídce zejména čerstvé i trvanlivé potraviny, drogistické výrobky včetně přípravků na úklid a praní; spotřební zboží, oděvy, obuv a spotřebiče do domácnosti. Prodejny Biedronka již z dálky zaujmou logem Berušky a zboží je většinou nabízeno v kartonech, protože tyto obchody slouží zejména k velkým nákupům.

Nejlepší ceny + nejvíce doporučovaný supermarket = Vaše BIEDRONKA.

Obchod, který je Vám nablízku. Prodejny jsou na více jak 1100 místech Polské republiky a jsou i v blízkosti českých hranic. Nízké ceny na každý den jsou Vám tedy doslova nadosah! Některé obchody Biedronka mají i nepřetržitou prodejní dobu včetně prodeje v neděli. Vyhledejte si na www.biedronka.pl/sklepy svoji nejbližší prodejnu s podrobným přehledem otevírací doby a využijte pro své nákupy i nabídku aktuálního letáku Biedronka!