Barvy a laky drogerie leták

Obchodní síť Barvy a laky drogerie

BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a.s patří v České republice k největší síti prodejen s tímto druhem sortimentu.

Po Česku najdete více jak 200 prodejen pod tímto logem, které nabízí přes 10 000 druhů zboží.

Proč upřednostnit zboží z těchto prodejen?

Například proto, že všechno zboží ze sítě Barvy a laky drogerie je vyráběno v Česku. A možná i proto, že společnost se již dlouhodobě zaměřuje na ochranu životního prostředí. Mimo jiné to znamená, že jedním z firemních cílů je i výroba vodouředitelných nátěrových hmot.

Barvy a laky drogerie leták - je ostatně určitou výkladní skříní sortimentu BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a.s.

Leták Barvy a laky drogerie vychází každé 3 týdny. Akční nabídku cen na vybrané produkty můžete dostávat i v tištěné formě do schránky.

Leták společnosti BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a.s. Vás často informuje i o unikátních produktech, které jinde nemají. Ostatně přesvědčte se o tom sami, tyto prodejny najdete téměř všude a "na nic si prý nehrají" (obslouží rádi každého, i třeba v montérkách, poradí s barvami, protože mají vlastní síť tónovacích center).

BALD - Barvy a laky drogerie leták má vždy jednotnou akční nabídku pro všechny svoje vlastní sítě prodejen, včetně partnerských prodejen. Jejich kompletní seznam najdete zde: www.balshop.cz/prodejny

Leták firmy BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a.s. může být i jen inspirací pro online nákup v E-shopu.

Jak získat další slevy a výhody při nakupování se dozvíte zde.

Něco málo z historie společnosti:

Zakladatelem firmy "Barvy, laky a fermeže" byl F. J. Materna, rodák z Nové Paky.

Mladý pán Materna startuje svůj pozdější podnikatelský úspěch již v roce 1882 otevřením prvního obchodu s barvami a zbožím materiálním v samotném centru Prahy, v Bredovské ulici kousek od Václavského náměstí.

Díky jasnému podnikatelskému záměru a zároveň i dobrému kapitálovému jištění, bylo jen otázkou několika let, aby se firma začala rozrůstat. Nejprve přestěhováním do větších prostorů, a poté nákupem továrny na bronzový prášek. Tento krok umožnil vznik 1. české továrny na laky, barvy a fermeže...

20. a 30. léta 20. století jsou obdobím další podnikatelské expanze Maternových. Továrna se stěhuje do většího areálu v Hostivaři a pro zaměstnance je postaven nový dům.

Úspěšné rodinné podnikání je zasaženo rokem 1948...

...továrna je znárodněna a podnik je postupně sloučen s dalšími menšími firmami. Tak vznikl v roce 1958 národní podnik Barvy a laky...

...po 49 letech se podnik opět vrací do soukromého vlastnictví. Navazuje na svoji historii a využívá ji k dalšímu rozvoji.

Síť prodejen "Barvy, laky drogerie" v současnosti sdružuje i partnerské prodejny "Ráj drogerie" a "Barevný ráj".

Společnost BARVY A LAKY HOSTIVAŘ a.s. má i vlastní velkoobchody, včetně 4 poboček. Naleznete je v Praze, v Českých Budějovicích, v Karlových Varech a ve Dvoře Králové.

Svoje kvalitní výrobky dodává společnost ale i do sítí hobbymarketů (OBI, GLOBUS, BAUMAX) nebo i do sítí hypermarketů (KAUFLAND, MAKRO...)