Auchan Polsko leták

Leták Auchan Polsko

Leták Auchan Polsko je skvělým způsobem, jak ušetřit peníze při nákupu v obchodě Auchan. Akční leták Auchan Polsko je plný slev a speciálních nabídek, které mohou pomoci zákazníkům ušetřit peníze. Leták obsahuje informace o aktuálních akcích, slevách a speciálních nabídkách, které jsou k dispozici v obchodě Auchan.

Leták Auchan Polsko je dostupný ve formě papírového letáku, který je k dispozici ve všech obchodech Auchan. Leták také obsahuje informace o nových produktech a službách, které jsou k dispozici v obchodě. Dále leták obsahuje informace o speciálních akcích a slevových akcích, které jsou k dispozici v obchodě. Takže pokud hledáte způsob, jak ušetřit peníze při nakupování v obchodě Auchan, určitě se podívejte na letáky Auchan Polsko!

AUCHAN hypermarket

Nabízí velmi široký sortiment potravin, které jsou dobré jak pro člověka, tak i pro planetu. Na to navazují i služby se zaměřením na občerstvení, které splňují zdravé trendy v oblasti stravování.

Toto vše je korunováno vřelou obsluhou!

Auchan hypermarket má navíc rozšířenou nabídku i nepotravinářského zboží: textil, domácí spotřebiče, zahradní potřeby, knihy...

Hypermarkety s logem AUCHAN jsou často součastí i velkých nákupních center.

Leták Auchan hypermarket obnovuje svoji aktuální nabídku pravidelně v týdenním cyklu.

Leták AUCHAN hypermarket - "Dobře se najíst a díky jedinečnému zážitku žít lépe!"

AUCHAN supermarket

Obchod, který pokryje vaše každodenní potřeby. Tento formát samoobsluh najdete zejména v oblasti venkova a v příměstských čtvrtích.

Vzhledem k poloze se tento typ prodejen specializuje i na místní čerstvé produkty. Ostatně každý leták AUCHAN supermarket, který vychází v pravidelných intervalech, o této speciální nabídce informuje. Tak se k zákazníkovi dostanou zdravé regionální produkty za velmi dostupnou cenu a díky technologii Blockchain mohou zákazníci sledovat nakupované potraviny od farmy až po vidličku.

Leták Auchan supermarket vychází vždy po týdnu.

My Auchan

Formát menších, útulných prodejen umístěných v centru města, aby se zákazník mohl rychle občerstvit a případně i doplnit chybějící potraviny. Rychlost, praktičnost a vřelost. I toto si lze představit pod logem MY Auchan.

EASY Auchan

Specializované prodejny, se kterými se můžete setkat například u čerpacích stanic.

...dalším doplňkem k aktuálním informacím letáku Auchan hypermarket a i letáku Auchan supermarket je leták Auchan Katalog.

Leták Auchan Katalog obsahuje další speciální dvoutýdenní nabídku s tématickým zaměřením.

Slevové a platební karty:

Program Auchan Skarbonka - zde na tomto odkazu se dozvíte více: https://acn.foundtt.com/pl/programu/

HISTORIE

V roce 1961 Gérard Mullietz otevřel svůj první obchod Auchan ve Francii v Roubai.

Již za několik let je v Roncq otevřen 1. hypermarket a v Anglos vzniká centrum Auchan s 30 obchody pod jednou střechou. Ve své době to bylo vůbec 1. obchodní centrum v celé Evropě.

70.léta 20.století znamenala pro společnst Groupe Auchan obrovský obchodní růst, zejména ve Francii, a to včetně vytvoření realitní dceřiné společnosti Immochan. ...a konec "sedmdesátek" byl i začátkem spuštění nového obchodního systému, zaměstnaneckého podílu ve firmě. Tento férový systém trvá dodnes a neustále se vylepšuje. Výsledkem je nejen kvalita produktů, ale i služeb, neboť zainteresovaný zaměstnanec vlastně pracuje i "na sebe" a má zájem vše vylepšovat!

80. léta jsou ve znamení expanze Groupe Auchan do světa. 1.prodejna je otevřena ve Španělsku pod značkou Alcampo. Symbol "hnízdící červenky" v logu Auchan je počátkem "Vie Auchan".

Konec "osmdesátek" je zároveň začátkem vzniku další dceřiné společnosti Groupe Auchan, Bannque Accord.

...do současnosti se společnost GROUPE AUCHAN rozrostla po celém světě včetně partnerských spojení. Polsko, Portugalsko, Španělsko, Ukrajina, Rusko, Maďarsko, Rumunsko, Čína, Senegal, Tádžikistán, Tchaj-wan,...

...a od roku 2004 se společnost Auchan rozděluje do 4 divizí: Auchan hypermarkety, Auchan supermarkety, Bannque Accord a Immochan.