ASKO leták

PRO VÁŠ DOMOV - ASKO nábytek

ASKO nábytek leták vychází obvykle každých 14 dní a je součástí našich stránek mujletak.cz Aktuální nabídka výhodných cen platí v letáku ASKO do vyprodání zásob ve všech prodejnách ASKO. Ceny jsou v ASKO letáku uvedeny bez dekorace, dopravy a montáže.

Společnost ASKO – nábytek si vyhrazuje právo změn v barvě a variantě nabízeného sortimentu.

Akční leták ASKO přináší nejméně 2x do měsíce slevy, výprodeje nebo i cenové trháky.

O společnosti ASKO

V roce 1991 byla v Praze otevřena první prodejna ASKO – nábytek.

Společnost ASKO - nábytek patří od roku 2011 k podnikové skupině PORTA se sídlem v Německu.

V současnosti je po České republice 13 nábytkových prodejen ASKO a do budoucna se plánuje rozšiřování obchodní sítě. Tím přirozeně společnost ASKO nabídne více nových pracovních míst.

Sortiment ASKO – nábytek

Prodejny ASKO nabízejí široký sortiment nábytku včetně bytových doplňků. Vybírat můžete nábytek v klasickém provedení nebo v moderním trendovém desingu. Vyjímkou nejsou ani kuchyně na míru.

Každá prodejna ASKO nabízí i kompletní služby: dopravu a montáž nábytku, záruční i zákaznický servis včetně možnosti nákupu na splátky.

Sortiment ASKO – nábytek je možné objednávat i on-line na e-shopu společnosti ( je garantována doprava s doručením po celé ČR).

Od března 2019 může zákazník využívat nové služby: Click & Collect. Jedná se o pohodlný nákup on-line včetně následného osobního vyzvednutí a platby na kterékoli prodejně.

Nejen v prodejnách ASKO – nábytek, ale i v akčních letácích ASKO, najde svůj sortiment jak náročný zákazník, tak i ten, který teprve hledá inspiraci pro své bydlení. Je z čeho vybírat!

Jednou z vizí společnosti ASKO – nábytek je, mimo jiné, být pro své zákazníky 1. volbou v sedacích soupravách, ložnicích a kuchyních. Proto společnost zavádí nový koncept prodejen, které jsou více prostorné , vzdušné a upravené podle nejnovějších trendů.

ASKO – nábytek

,,Mít nejlepší servis pro zákazníky, inspirovat je a být jim nablízku při vytváření spokojeného domova,,

Jednoduše každý, kdo hledá kvalitu i výborný servis má možnost prolistovat v klidu svého domova několikastránkový akční leták ASKO – nábytek a poté dle svého výběru zvolit způsob nákupu i doručení. A to vše za výhodné ceny!

Ještě výhodnější ceny než jsou v letácích ASKO nabízí společnost svým věrným zákazníkům:

Věrnostní program e-shopu.

Slevu získáte již při druhé objednávce (3%), při třetí (5% ) a každá další objednávka již bude se slevou (7% ).

A co se stane pokud se zapojíte do Affiliate programu ASKO – NÁBYTEK ?

Budete opět profitovat.

Po každé uzavřené objednávce obdržíte atraktivní provizi!